Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Novelle van Utrecht, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Novelle van Utrecht, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 299.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
Ben je op zoek naar een karakteristieke woning tegen het centrum van Utrecht aan, in de stijl van de jaren '20 en '30 maar met de gemakken en het comfort van nieuwbouw? In de wijk Nieuw Engeland naast de wijk Lombok is de verkoop van 12 stadswoningen aan de Van Lennepstraat en Vosmaerstraat in voll...

Volledige omschrijving
Ben je op zoek naar een karakteristieke woning tegen het centrum van Utrecht aan, in de stijl van de jaren '20 en '30 maar met de gemakken en het comfort van nieuwbouw? In de wijk Nieuw Engeland naast de wijk Lombok is de verkoop van 12 stadswoningen aan de Van Lennepstraat en Vosmaerstraat in volle gang!

DE BOUW IS GESTART!!!

Het plan bestaat uit 12 stuks grondgebonden stadswoningen. De woningen zijn onderverdeeld in 2 woningtypen, type Vosmaer en type van Lennep van respectievelijk ca. 106m2 en 113m2 GBO.

De woningen zijn ontworpen met als inspiratie de jaren '30 architectuur van de woonwijk en omgeving, zodat het ontwerp zich naar de omgeving schikt. Dit komt tot uitdrukking in de detaillering van de goten, de sierrollagen, de vorm van de kozijnen, de hoekelementen boven de kozijnen en de toepassing van een warmrode baksteen.

In basis tellen de woningen 4 kamers. Met een uitbouw die over 2 bouwlagen zal worden doorgetrokken (begane grond en verdieping), is de woning uit te breiden tot 6 kamers en wordt er ca. 20m2 GBO toegevoegd aan de woning. Beide woningtypen hebben een achtertuin welke is te bereiken d.m.v. een achterpad. De woningen aan de Vosmaerstraat hebben tevens een ruime voortuin.

Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar! Informeer snel naar de mogelijkheden of kijk op de website:

Omgeving
De woningen van het type Vosmaer hebben een achtertuin van ca. 39m2 en een voortuin van ca. 15m2. Beneden heeft u een woonkamer met open keuken van ca. 30 m2. Twee ruime slaapkamers en een badkamer beslaan de eerste verdieping. En dan heeft u nog een zolderverdieping, met een derde slaapkamer en praktische...

Volledige omschrijving
De woningen van het type Vosmaer hebben een achtertuin van ca. 39m2 en een voortuin van ca. 15m2. Beneden heeft u een woonkamer met open keuken van ca. 30 m2. Twee ruime slaapkamers en een badkamer beslaan de eerste verdieping. En dan heeft u nog een zolderverdieping, met een derde slaapkamer en praktische zolder. De woning is eenvoudig over 2 verdiepingen met 20m2 uit te bouwen tot een 5- of 6 kamerwoning.

Share |
Meer woningen
Meer woningen