Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Oase, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Oase, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 8
Soort: Rijwoning
Prijs: € 315.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
Jouw Oase, bepaal zelf hoe je wilt wonen.
Ontwerp je eigen droomhuis, samen met de architect !
Aan de Veemarkt in Utrecht wordt druk gewerkt aan de voorbereidingen van 31 Stadswoningen in diverse groottes en prijsklassen. Buitengewone woonkansen voor iedereen. Zeker met een verkoopprijs vanaf € 2...

Volledige omschrijving
Jouw Oase, bepaal zelf hoe je wilt wonen.
Ontwerp je eigen droomhuis, samen met de architect !
Aan de Veemarkt in Utrecht wordt druk gewerkt aan de voorbereidingen van 31 Stadswoningen in diverse groottes en prijsklassen. Buitengewone woonkansen voor iedereen. Zeker met een verkoopprijs vanaf € 219.500,- v.o.n.!
Locatie
Het voormalig veemarktterrein is een waardevolle en gewilde locatie in de stad. Het gebied ligt op fietsafstand van het centrum en het afwisselende buitengebied. Bovendien is Veemarkt uitstekend ontsloten voor zowel het fiets- als het autoverkeer

Omgeving
De Karavaan kenmerkt zich door rustig wonen aan een afgesloten weg. De Karavaan heeft vier huizen in een vier onder één kap setting en acht huizen in een mooi diverse rij met schitterende geveldetails. De huizen van het type De Karavaan zijn erg breed, te weten 5,40 meter en een diepte van 9,5 meter. Doord...

Volledige omschrijving
De Karavaan kenmerkt zich door rustig wonen aan een afgesloten weg. De Karavaan heeft vier huizen in een vier onder één kap setting en acht huizen in een mooi diverse rij met schitterende geveldetails. De huizen van het type De Karavaan zijn erg breed, te weten 5,40 meter en een diepte van 9,5 meter. Doordat het huis drie volle lagen heeft is het mogelijk om wel 6 kamers te realiseren. 
 
De huizen van het type De Karavaan hebben een achtertuin met een diepte van 7,25 meter. Deze tuin is georiënteerd op het zuiden. Dit betekent veel zonuren in de achtertuin, zowel in de zomer als in de winter. Schijnt de zon, dan kan jij de tuin in! Alle huizen hebben een directe toegang tot de gezamenlijke binnentuin. Jij zit gezellig met vrienden of familie in de tuin en de kinderen vermaken zich in de veilige binnentuin. 
 
Alle huizen beschikken over een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Je hebt dus je éigen parkeerplaats, je auto staat veilig en op slechts een steenworp afstand van je huis geparkeerd.
 
Kijk samen met de nieuwbouwadviseurs van VORM naar de mogelijkheden van De Karavaan en laat je eigen woondroom uitkomen.

Meer informatie over de woningen vindt u op onze site (zie het kopje 'naar de website van het project')
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen