Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Thuis in de Saffraan, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Thuis in de Saffraan, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 287.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
De Saffraan

De woningen aan de Saffraan hebben een heerlijke tuingerichte woonkamer. Vanaf het terras en de tuin heeft u een prachtig uitzicht op een waterpartij en een brede groenstrook. De tuin met berging is aan de achterzijde bereikbaar via een achterpad. Uw auto parkeert u ...

Volledige omschrijving
De Saffraan

De woningen aan de Saffraan hebben een heerlijke tuingerichte woonkamer. Vanaf het terras en de tuin heeft u een prachtig uitzicht op een waterpartij en een brede groenstrook. De tuin met berging is aan de achterzijde bereikbaar via een achterpad. Uw auto parkeert u aan de voorzijde van de woning op eigen erf.

Op de eerste verdieping bevindt zich een grote ouderslaapkamer en nog eens twee slaapkamers. De compleet ingerichte badkamer is voorzien van een wastafel, douchehoek en handig tweede toilet.
De zolder is vrij indeelbaar en te gebruiken als hobbykamer, studeerkamer of speelruimte. De keuze is aan u!

Met een woonoppervlak van ca. 133m2 kunt u de woning zo inrichten dat deze aan al uw woonwensen voldoet. Op die manier woont u straks in een woning dat volledig aansluit bij uw gezinssituatie en leefstijl.

Schrijf u alvast vrijblijvend in en wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en de 'start verkoopdatum' van deze woningen.

Omgeving
Indeling
De woningen aan de Saffraanweg zijn alle zeer ruim van opzet. Alle typen beschikken over een flinke woonkamer met open keuken en standaard drie slaapkamers met een badkamer op de eerste verdieping. De riante zolder geeft de woningen extra veel gebruiksmogelijkheden. De basisp...

Volledige omschrijving
Indeling
De woningen aan de Saffraanweg zijn alle zeer ruim van opzet. Alle typen beschikken over een flinke woonkamer met open keuken en standaard drie slaapkamers met een badkamer op de eerste verdieping. De riante zolder geeft de woningen extra veel gebruiksmogelijkheden. De basisplattegrond is van iedere woning gelijk, echter per type zit er verschil in de indeling en positie van de raampartijen. Woningtype A en C hebben standaard een dakopbouw op de 2e verdieping.

Hoekwoningen
De twee hoekwoningen hebben of een heerlijke erker of een ruime raampartij in de woonkamer die zorgen voor extra ruimte en/of extra daglicht. De hoekwoningen hebben natuurlijk een extra grote tuin. Heerlijk om te tuinieren en te ravotten in de zon.

De Tuin
Alle woningen beschikken over een flinke achtertuin met uitstekende zonligging. Via een trap langs de berging bereikt u een heerlijk terras aan het water. Door de verhoogde ligging van de tuin heeft u een prachtig uitzicht over het water en de achterliggende groenstrook.


Share |
Meer woningen
Meer woningen