Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Thuis in de Saffraan, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Thuis in de Saffraan, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 25
Soort: Rijwoning
Prijs: € 225.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
De Saffraan

De woningen aan de Saffraan hebben een heerlijke tuingerichte woonkamer.  Via een trap bereikt u het gezamenlijke te gebruiken achterpad achter de groene erfafscheidingen. Door de verhoogde ligging van de tuin heeft een prachtig uitzicht over het water en de groenstr...

Volledige omschrijving
De Saffraan

De woningen aan de Saffraan hebben een heerlijke tuingerichte woonkamer.  Via een trap bereikt u het gezamenlijke te gebruiken achterpad achter de groene erfafscheidingen. Door de verhoogde ligging van de tuin heeft een prachtig uitzicht over het water en de groenstrook. Aan de voorzijde van het huis, op uw eigen erf, is plaats voor het parkeren van één auto.

Op de eerste verdieping bevindt zich een grote masterbedroom over de volle breedte van het huis en nog eens twee slaapkamers. De compleet ingerichte badkamer is voorzien van een wastafel, douchehoek en handig tweede toilet.
De zolder is vrij indeelbaar en te gebruiken als hobbykamer, studeerkamer of speelruimte. De keuze is aan u!

Met een woonoppervlak vanaf ca. 132m2 kunt u de woning zo inrichten dat deze aan al uw woonwensen voldoet. Op die manier woont u straks in een woning dat volledig aansluit bij uw gezinssituatie en leefstijl.

Omgeving
Indeling
De tussenwoningen aan de Saffraanweg zijn alle zeer ruim van opzet. Ze beschikken over een flinke woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waaronder de masterbedroom over de gehele breedte van het huis. De volledig ingerichte ba...

Volledige omschrijving
Indeling
De tussenwoningen aan de Saffraanweg zijn alle zeer ruim van opzet. Ze beschikken over een flinke woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waaronder de masterbedroom over de gehele breedte van het huis. De volledig ingerichte badkamer is perfect afgewerkt.

Met de multifunctionele zolderruimte op de tweede verdieping kunt u vele kanten op. Deze is bijzonder geschikt als extra slaapkamer, logeerkamer, was- of werkruimte. Aan u de keuze!

De Tuin
Met de bergingen in de achtertuin, deels als erfafscheiding bieden de tussenwoningen veel privacy. Vanuit uw tuin heeft u zicht op het achterliggende park en het water. In de voortuin heeft u plaats voor het parkeren van één auto.






Share |
Meer woningen
Meer woningen