Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Woonwenswoningen, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Woonwenswoningen, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 10
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 422.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
Uw nieuwe stek?
Aan de Engelsetuinlaan in de Tuinlanden van Vleuterweide komen 16 schitterende twee-onder-een-kapwoningen. De Woonwenswoningen worden gebouwd in een gebied dat nagenoeg af is. Het groen begint al te groeien en overal zijn bewoners bezig om hun tuinen mooi te maken. De omliggende...

Volledige omschrijving
Uw nieuwe stek?
Aan de Engelsetuinlaan in de Tuinlanden van Vleuterweide komen 16 schitterende twee-onder-een-kapwoningen. De Woonwenswoningen worden gebouwd in een gebied dat nagenoeg af is. Het groen begint al te groeien en overal zijn bewoners bezig om hun tuinen mooi te maken. De omliggende woningen zijn vrijstaand of net als de Woonwensenwoningen: met z’n tweeën onder één kap.
 
Woont u hier straks, dan zijn uw kinderen in een paar minuten op e  school, bent u in vijf minuten in winkelcentrum Vleuterweide en wandelt u - met de hond - zo de Zandweg op. Een landelijk weggetje met knotwilgen, langs de Leidsche Rijn. 
 
Anders wonen voor dezelfde prijs
De 16 twee-onder-een-kapwoningen zijn er in de basis in twee verschillende types. Met de nadruk op ‘in de basis’. Want heeft u eenmaal gekozen voor type D of H, dan begint het pas. Bij deze woningen kunt u namelijk per verdieping kiezen uit diverse indelingsvarianten. Zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen! Op deze manier kan iedereen het huis creëren dat past bij de gezinssamenstelling, woonwensen en smaak. Dus wilt u bijvoorbeeld een deel van uw garage opofferen voor een supergrote woonkamer of wilt u een werkruimte aan huis? Dan kan dat. Ook een inloopkast of openslaande deuren in plaats van een schuifpui behoort tot de mogelijkheden.
 
 • Grote woningen, met twee eigen parkeerplaatsen en een riante voor- en achtertuin.
 • Zonder extra kosten kiezen uit diverse indelingsmogelijkheden.
 • Mogelijkheid om uw huis woonklaar op te laten leveren, in uw eigen leefstijl en afgewerkt op smaak door Victor.
 • Oer-Hollandse architectuur met fraaie details.
 • Vleuterweide is een ruim opgezette, populaire nieuwe woonwijk.
 • Prijswinnend winkelcentrum Vleuterweide ligt op loopafstand.
 • Ideaal gelegen ten opzichte van Utrecht, uitvalswegen, voorzieningen en recreatiemogelijkheden.
Uw woning compleet afgewerkt bij oplevering, aan u de keuze
Wij kunnen uw nieuwe huis in Vleuterweide meteen compleet afgewerkt opleveren. Als u dat wilt natuurlijk. Op het moment dat u de sleutel krijgt, hoeft u niet meer te klussen. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor u aan. En we zorgen dat uw nieuwe huis wordt ingedeeld zoals u dat wilt. Door te kiezen voor Victor&Wonen kunt u direct wonen en genieten van uw nieuwe thuis.
 
 

Omgeving
Zo veel ruimte nodigt uit tot het realiseren van woondromen
Een woning die echt alles heeft. Van een geweldige leefkeuken tot een brede, tuingerichte woonkamer. Een speelse erker, een dakkapel, een supersize badkamer, veel slaapkamers, een garage en een oprit voor twee auto’s. Zo kunnen we nog ...

Volledige omschrijving
Zo veel ruimte nodigt uit tot het realiseren van woondromen
Een woning die echt alles heeft. Van een geweldige leefkeuken tot een brede, tuingerichte woonkamer. Een speelse erker, een dakkapel, een supersize badkamer, veel slaapkamers, een garage en een oprit voor twee auto’s. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.
 
We nemen u mee naar binnen, dan kunt u het zelf ‘zien’. Via de zijentree komen we in de hal. Een grand entree, durven wij rustig te stellen. De hal met dubbele openslaande deuren naar zowel de woonkamer als de leefkeuken zetten de toon. Waar gaat u zitten met uw familie of vrienden? De leefkeuken nodigt uit tot urenlang natafelen en de woonkamer – met opnieuw twee dubbele opslaande deuren - garandeert een prachtig zicht op uw tuin. Met een breedte van 9 meter en een diepte van  10,5 tot 12 meter kan menig tuinliefhebber zijn hart ophalen.
 
De eerste verdieping van deze woningen telt vier ruime slaapkamers, een grote badkamer en een separaat toilet. Voor wie altijd al een inloopkast heeft gewild, komt een droom uit. Kosteloos laat u bij de bouw één van de slaapkamers bij de masterbedroom betrekken.
 
Op zolder schijnt het licht door het raam van de dakkapel. Een sfeervolle plek, waar u met het bijplaatsen van een dakraam of twee dakramen eenvoudig een extra slaapkamer en/of een aparte wasruimte maakt.
 
Type H [bouwnummers 1 t/m 4 en 11 t/m 16]
 • extra grote twee-onder-een-kapwoning met fraaie zijentree
 • woonoppervlakte van ca. 170 m² tot 190 m2 gbo [afhankelijk van de indeling op de begane grond]
 • ruime entree met dubbele openslaande deuren naar woonkamer en leefkeuken en doorloop naar volledig geïsoleerde garage met sectionaldeur
 • grote tuingerichte woonkamer die eenvoudig is samen te voegen met de garage, waardoor een unieke, 9 meter brede woonkamer ontstaat
 • ruime leefkeuken aan de voorzijde met standaard een erker en ruimte voor een kookeiland en een grote eettafel
 • maar liefst 4 grote slaapkamers op de eerste verdieping
 • ruime badkamer met douche, (dubbele) wastafel en bad. Apart toilet op de overloopruime zolder, standaard voorzien van dakkapel, met mogelijkheid voor extra kamers 
 • garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
 • ruim 9 meter brede achtertuin op het westen of het oosten
 • voortuin begrensd door lage beukhaag
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen