Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Erven, Veenendaal
Nieuwbouw:
De Erven, Veenendaal

Type: Koop
Plaats: Veenendaal
Aantal: 24
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Veenendaal
Info

Binnenkort in verkoop!

Veenendaal Oost - De Erven
Aan de rand van de stad op de grens met het landschap verrijst de nieuwe wijk Veenendaal-Oost bestaande uit drie wijkdelen.
Groenpoort in het noorden, Buurtstede in het midden en Veenderij in ...

Volledige omschrijving

Binnenkort in verkoop!

Veenendaal Oost - De Erven
Aan de rand van de stad op de grens met het landschap verrijst de nieuwe wijk Veenendaal-Oost bestaande uit drie wijkdelen.
Groenpoort in het noorden, Buurtstede in het midden en Veenderij in het zuiden.

Kijkt u even met ons mee?
Binnen deelplan Buurstede wordt het buurtschap De Erven gerealiseerd. Bouwfonds Ontwikkeling realiseert hier in samenwerking met Van Wanrooij projectontwikkeling twee fraaie kleinschalige appartementengebouwen langs het groen met één bijzondere kwaliteit: uw inbreng!

Hoe gaat het worden? U mag het zeggen!
Voor de verdere ontwikkeling en optimalisering van de appartementen, zijn wij op zoek naar uw mening als geïnteresseerde.
Schrijf u alvast in als belangstellende via de knop 'Houd mij op de hoogte'. Wij zullen u dan binnenkort uitnodigen voor een eerste brainstormsessie. Uw input is van groot belang!

Klik hier om alvast de flyer te bekijken

Prognose start verkoop: 1e kwartaal 2011  
Veenendaal-Oost
Aan de rand van de stad op de grens met het landschap verrijst de nieuwe wijk Veenendaal-Oost. Het belooft een mooie, levensloopbestendige wijk te worden met in totaal zo'n 3200 woningen, in alle soorten en maten. Veenendaal-Oost is opgedeeld in drie wijkdelen. Groenpoort in het noorden, Buurtstede centraal en Veenderij in het zuiden. Het onderscheid tussen de verschillende delen wordt gemaakt door de landschappelijke thema's: een groene wijk in het noorden, een waterrijke wijk in het zuiden en een meer stedelijke en compacte wijk in het midden.

Buurtstede
In Buurtstede, het centrale deel van Veenendaal-Oost, worden ca. 1250 woningen gebouwd. De meeste voorzieningen en faciliteiten worden in dit deel van de nieuwbouwwijk gerealiseerd. Een winkelcentrum met multifunctionele gebouwen zoals het Ontmoetingshuis met een breed onderwijsaanbod, kinderopvang en een kerkfunctie. En het Kloppend Hart Huis met een ruim zorg- en welzijnsaanbod; u vindt het hier allemaal. Het begrip ontmoeting staat centraal in dit wijkdeel.

De Erven
Binnen deelplan Buurstede wordt het buurtschap De Erven gerealiseerd. Bouwfonds Ontwikkeling ontwikkelt hier in samenwerking met Van Wanrooij projectontwikkeling in totaal 50 woningen en 24 appartementen. Wij bieden u een fraaie mix van ééngezinswoningen, 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen en appartementen.

Bereikbaarheid
Veenendaal grenst aan de A12 en ligt nabij de A15, beide wegen vormen een verbinding tussen wereldhaven Rotterdam en Nederlandse en Duitse economische knooppunten. Ook de A30 (Barneveld-Ede) ligt op korte afstand voor een goede bereikbaarheid uit het noorden.
Op het NS-station Veenendaal-De Klomp stopt de intercity uit Utrecht en Arnhem. Veenendaal heeft nog twee treinstations (west en centrum) waar de treinen van en naar Utrecht stoppen. Ook rijden in Veenendaal meerdere buslijnen die een verbinding vormen met Ede, Amersfoort, Wageningen en Driebergen.

Veenendaal
Veenendaal ligt tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Weinig gemeenten hebben op korte afstand zoveel variatie aan landschappen: de Veluwe met zijn bossen en heide, de Rijn en haar vergezichten, de Gelderse Vallei met zijn gevarïeerde landschap en boerderijen, de mooie Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe vol fruitbomen.

Omgeving

Veenendaal-Oost

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen