Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Veense Poort fase 2, Veenendaal Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Veense Poort fase 2, Veenendaal

Type: Koop
Plaats: Veenendaal
Aantal: 7
Soort: Appartement
Prijs: € 285.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Veenendaal
Info
Volop woonvariatie!

In opdracht van De Veense Poort Vastgoed BV ontwikkelt Timpaan het bouwplan De Veense Poort. Gesitueerd aan de westkant van Veenendaal, vlakbij de Rondweg-West. In totaal worden hier ongeveer 250 woningen gerealiseerd in verschillende fases, waaronder divers...

Volledige omschrijving
Volop woonvariatie!

In opdracht van De Veense Poort Vastgoed BV ontwikkelt Timpaan het bouwplan De Veense Poort. Gesitueerd aan de westkant van Veenendaal, vlakbij de Rondweg-West. In totaal worden hier ongeveer 250 woningen gerealiseerd in verschillende fases, waaronder diverse types grondgebonden woningen zoals Verandawoningen en eengezinswoningen, en appartementen. De Veense Poort kent dus volop variatie in woningtypes.
Inmiddels zijn alle woningen uit de eerste fase van het project De Veense Poort te Veenendaal verkocht. De verkoop van 22 appartementen uit de tweede fase is gestart op 18 juli 2017. Fase 3 gaat op 8 mei in verkoop. In deze fase komen 16 woningen, verdeeld over twee types: 10 eengezinswoningen en 6 Comfortwoningen (met een bad- en slaapkamer op de begane grond). Al deze woningen zijn varianten van de Timpaan Verandawoning.

De locatie
Kleine zandruggen, opduikingen in het veen zijn bepalend geweest voor de eerste wegen waarlangs Veenendaal ontwikkeld is. Het lint de Nieuweweg, aan de oostzijde van het plangebied, is nog steeds een belangrijk structuurelement in het stedelijk gebied van Veenendaal.

In De Veense Poort woont u prima qua bereikbaarheid. Door de centrale ligging in Nederland met toegang tot belangrijke hoofdwegen is Veenendaal uitstekend bereikbaar. Via de vlakbij gelegen Rondweg-West bent u snel op de A12 en binnen een half uur in Utrecht of Arnhem. Binnen de stad is de fiets de meest logische vervoerskeus. Vanuit De Veense Poort is het via de Nieuweweg ca. 10 minuten fietsen naar het centrum. De wijk komt midden in een levendig gebied in Veenendaal, met winkels, restaurants en gemengde bedrijven aan onder andere de Nieuweweg.

Stedenbouw en architectuur
Het plan is gebaseerd rondom de Noord Zuidligging van de originele Eerste Melmseweg, parallel aan de Nieuweweg. Via de Nieuweweg zal het plangebied ontsloten worden. Het plan omvat grondgebonden woningen aan en om de Eerste Melmseweg. Dit worden meerdere varianten van de Timpaan Verandawoning. Aan de Noordzijde van het gebied komt een appartementengebouw van soms wel 6 woonlagen. Dit appartementengebouw vormt tevens de buffer tussen de nieuwe groene wijk en Rondweg-West. Door een kleine hoekverdraaiing toe te passen ontstaat er een groene wig in het plangebied, deze zal in fase 2 worden ingevuld als speelveld.
Door binnen de verschillende typologieën van bebouwing dezelfde kleuren en materialen toe te passen, ontstaat er een sterke samenhang tussen de verschillende gebouwen. Het natuurlijke kleur- en materiaalgebruik (baksteen en glas) zorgt voor een harmonieuze afstemming tussen bebouwing en de relatie met de groene omgeving.
De beeldbepalende bomen aan de voormalige Eerste Melmseweg zullen de hoofdas vormen. Nieuwe aanplant zal zich vooral manifesteren langs de nieuwe ontsluitingsweg en zo veel mogelijk aansluiten bij de bestaande beplanting.

Fase 1 van de Veense Poort bestaat uit 86 woningen: 46 Timpaan Verandawoningen® en 40 appartementen.
De Verandawoning is een compacte maar toch zeer complete woning van hoge kwaliteit, en met minimaal 75 vierkante meter gebruiksoppervlak en 2 slaapkamers. Daarnaast worden deze woningen gebouwd in verschillende configuraties, waardoor de doelgroepen uiteenlopend zullen zijn. Aan de Noordelijke rand van het plangebied worden er verschillende appartementen ontwikkeld, met oppervlaktes van circa 71m2 tot 102m2.

Stand van zaken
Momenteel zijn de 22 appartementen uit fase 2B in verkoop. Kijk op de website voor de beschikbaarheid: Als u geïnteresseerd bent in (één van) de appartementen kunt u contact opnemen met één van de verkopend makelaars: Van Ginkel & Van Bemmelen Makelaars, Diepeveen Makelaars en Burgland Makelaars. Fase 3 is op 8 mei in verkoop gegaan, met daarin 6 Comfortwoningen en 10 ruime eengezinswoningen.

Alle woningen en appartementen van De Veense Poort fase 1 zijn inmiddels verkocht. De bouw van fase 1 is in volle gang.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven middels het interesseformulier:
Voor verkoopinformatie kunt u terecht bij één van de makelaars: Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars, Diepeveen Makelaars of Burgland Makelaars Veenendaal.

Blijf op de hoogte van het project De Veense Poort door het te 'liken' op Facebook:

Omgeving
Appartement Belvedère Deluxe, bouwnummers 60, 63, 65, 66, 69, 71, 72

Deze prachtige ruime appartementen treft u aan op de tweede, derde en vierde verdieping. Door de overspanning van meer dan 10 meter is een heerlijke woonruimte gecreëerd die direct aan een zeer ruim terras gren...

Volledige omschrijving
Appartement Belvedère Deluxe, bouwnummers 60, 63, 65, 66, 69, 71, 72

Deze prachtige ruime appartementen treft u aan op de tweede, derde en vierde verdieping. Door de overspanning van meer dan 10 meter is een heerlijke woonruimte gecreëerd die direct aan een zeer ruim terras grenst en, door de grote glazen gevel, visueel lijkt door te lopen naar buiten.

Indeling van de woning:
- Ruime woonkamer van ca. 46 m2 GBO
- Master bedroom met aansluitend badkamer en inloopkast
- Extra slaapkamer
- Royale badkamer met ruimte voor een ligbad (optie) en kozijn/raam aan de gevel
- Separaat toilet
- Een terras van ca. 20 m2
- Inpandige berging
- Separate wasmachineruimte
- Separate berging (5 m2) op de begane grond
- Oppervlakte ca. 100 m2 GBO

Share |
Meer woningen
Meer woningen