Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:'t Ven, Veghel
Nieuwbouw:
't Ven, Veghel

Type: Koop
Plaats: Veghel
Aantal: 11
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 309.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Veghel
Info

Begane grond
U betreedt de woning aan de zijkant, waardoor er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Via de hal met het toilet, de meterkast en de trap naar boven, komt u in de woonkamer/keuken. De woonkamer is gericht op de, aan de zuidzijde gelegen, achtertuin en de keuken...

Volledige omschrijving

Begane grond
U betreedt de woning aan de zijkant, waardoor er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Via de hal met het toilet, de meterkast en de trap naar boven, komt u in de woonkamer/keuken. De woonkamer is gericht op de, aan de zuidzijde gelegen, achtertuin en de keuken is gericht op de straatzijde, gezamenlijke grootte van de woonkamer en keuken is ca. 41 m². Naast de woning bevindt zich een garage welke toegankelijk is middels een sectional deur aan de straatzijde.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping ligt centraal de overloop die toegang biedt tot alle vertrekken. Hier vindt u drie slaapkamers van respectievelijk ca. 7, 13 en 15 m². Verder biedt de overloop toegang tot de badkamer die is uitgerust met een toilet, wastafel
en een douche.

Zolder
De zolderverdieping heeft een oppervlakte van ca. 26 m², met aansluiting wasmachine en opstelling van de c.v./m.v.-installatie.

Aantrekkelijke uitbreidingsmogelijkheden.
Er zijn 2 opties om op de begane grond uit te breiden, zo kan de woonkamer met ca. 3 meter verlengd worden en is er een optie voor het realiseren van een tuinkamer en uitgebreide woonkamer. Om extra licht op de zolder te creëren is het mogelijk om optioneel een dakraam aan de achterzijde van uw woning te plaatsen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen