Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:'t Ven, Veghel
Nieuwbouw:
't Ven, Veghel

Type: Koop
Plaats: Veghel
Aantal: 11
Soort:
Prijs: € 440.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Veghel
Info

Begane grond
De vrijstaande woningen zijn gesitueerd aan het Ketelven/Mergelven op royale kavels. De woningen zijn zo op de kavel geplaatst dat de tuin langs de woning op het zuiden georiënteerd is, zowel de zit- als eethoek zijn hierop ingericht. Door de diagonaalwerking tuss...

Volledige omschrijving

Begane grond
De vrijstaande woningen zijn gesitueerd aan het Ketelven/Mergelven op royale kavels. De woningen zijn zo op de kavel geplaatst dat de tuin langs de woning op het zuiden georiënteerd is, zowel de zit- als eethoek zijn hierop ingericht. Door de diagonaalwerking tussen de zit- en eethoek ontstaat ook in de woning een interessant ruimtelijk beeld. En hoewel de keuken onderdeel is van de woonruimte is geen sprake van inkijk vanuit de zithoek. De gezamenlijke groote van de woonkamer en keuken is ca. 53 m².

Eerste verdieping
Op de verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 8, 9, 12 en 16 m² welke een efficiënte inrichting mogelijk maken. Evenzo biedt de badkamer ruimte aan zeer complete inrichting met toilet, wastafel, douche en bad.

Zolder
Via een vaste trap bereikt u de prachtige zolderverdieping met vrije indelingsmogelijkheden.

Algemeen
Qua architectuur kenmerken de woningen zich door het “spel” van forse kappen en dwarskappen met grote overstekken in combinatie met wit gekeimde gevels en oranje-bruine houten kozijnen. Deze elementen verlenen de woning een chique uitstraling en zo vormen ze met elkaar een luxueuze woonomgeving.

Share |