Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Lamprei, Veldhoven
Nieuwbouw:
Het Lamprei, Veldhoven

Type: Koop
Plaats: Veldhoven
Aantal: 3
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 330.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Veldhoven
Info

ALLERLAATSTE KANS, NU STERK IN PRIJS VERLAAGD!

INSTAPKLAAR, DIRECT WONEN IN COMPLEET AFGEWERKTE MODELWONING BUIZERD 84, NU VAN € 399.000,- V.O.N. VOOR € 329.000,- V.O.N - EEN KORTING VAN MAAR LIEFST € 70.000,- !!!!! INDIEN GEWENST INCLUSIEF MEUBELS!

DEELNEMER OPENHU...

Volledige omschrijving

ALLERLAATSTE KANS, NU STERK IN PRIJS VERLAAGD!

INSTAPKLAAR, DIRECT WONEN IN COMPLEET AFGEWERKTE MODELWONING BUIZERD 84, NU VAN € 399.000,- V.O.N. VOOR € 329.000,- V.O.N - EEN KORTING VAN MAAR LIEFST € 70.000,- !!!!! INDIEN GEWENST INCLUSIEF MEUBELS!

DEELNEMER OPENHUIZENWEEKEND 11 MAART 2012 VAN 11.00 TOT 12.00 UUR: DEZE WONING IS ZONDER AFSPRAAK EN VRIJBLIJVEND TE BEZICHTIGEN!


Aan de rand van Veldhoven, op de hoek Buizerd-Hertgang gelegen, compleet afgewerkte nieuwbouw twee-onder-een-kap woning met garage, fraai aangelegde voor- en achtertuin, woonkamer met openslaande tuindeuren en eiken houten vloer, in open verbinding met luxe keuken voorzien van alle apparatuur, drietal slaapkamers en luxe badkamer op 1e verdieping, riante 4e slaap-, werk-, hobbykamer op de 2e verdieping met hoge nok.

5 REDENEN OM DEZE NIEUWBOUWWONING TE KOPEN
1. Instapklaar, ideale woning voor gezinnen met meerdere kinderen!
2. Voordelen van een nieuwbouwwoning, geheel zonder te klussen
3. Riante 4e slaap-, werk-, hobbykamer op 2e verdieping met hoge nok
4. Laag energieverbruik!
5. Neo-Nederlandse architectuur, jaren '30 stijl

BOUWKENMERKEN
Bouwjaar: 2008/2009
Bouwwijze: traditioneel, duurzaam materiaalgebruik
Isolatie: volledig geïsoleerd
Perceelsoppervlakte: 330 m²
Inhoud: vanaf ca. 515 m³
Gebruiksoppervlakte woning: ca. 128 m²
Gebruiksoppervlakte garage: ca. 20 m²
Totale gebruiksoppervlakte: ca. 148 m²

INDELING BEGANE GROND
Parkeren op eigen terrein, oprit met siergrind, entree.
Gang, voorzien van eiken houten vloer, toegang tot woonkamer en toilet, trapopgang naar 1e verdieping, meterkast met glasvezel.
Toilet, tot plafond betegeld, uitgevoerd met vrijhangend closet, fontein en voorzien van mechanische ventilatie.
Woonkamer, opp. incl. keuken circa 36 m², uitgevoerd met eiken houten vloer, openslaande tuindeuren met zijlichten, mogelijkheid om uit te bouwen aan de achterzijde.
Keuken, aan de voorzijde gelegen, luxe en compleet, L-vormige opstelling, voorzien van 4-pits gaskookplaat, design afzuigschouw, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast.
Garage, afm. ca. 6.50 x 3.00 m, met toegangsdeur naar achtertuin.

INDELING 1e VERDIEPING
Middels vaste dichte trap in hal naar overloop, toegang tot drietal slaapkamers en badkamer, trapopgang naar 2e verdieping.
Slaapkamer 1, aan de voorzijde gelegen, afm. ca. 2.85 x 4.23 m, met vloerbedekking.
Slaapkamer 2, aan de achterzijde gelegen, afm. ca. 4.87 x 2.85 m, met vloerbedekking.
Slaapkamer 3, aan de achterzijde gelegen, afm. ca. 3.40 x 2.16 m, met vloerbedekking.
Badkamer, afm. ca. 2.16 x 2.53 m, tot plafond betegeld, luxe en compleet uitgevoerd, voorzien van wasgoot met spiegel, ligbad met thermostaatkraan, douche met thermostaatkraan en 2e toilet, uitvoering vrijhangend closet, uitgevoerd met mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie middels raam.

INDELING 2e VERDIEPING
Middels vaste open trap naar 2e verdieping, royale open ruimte met hoge nok, opp. ca. 27 m², opstelling mechanische ventilatie-unit, cv-combi-ketel en wasapparatuur, voor diverse doeleinden te gebruiken, mogelijkheid tot plaatsen extra dakkapel en/of het splitsen in twee extra kamers.

TUIN
Voortuin, fraai aangelegd met sierbestrating en diverse planten.
Achtertuin, op het noordoosten gelegen, ca. 16 meter diep en ca. 10 meter breed, fraai aangelegd met tweetal terrassen, gazon en diverse borders met planten en struiken.


Omgeving

LOCATIE EN UITZICHT WONINGEN In de vierhoek Hertgang, Buizerd, Keelweg en Strijpsebaan, aan de rand van Veldhoven worden aan de Buizerd een vijftal woningen en aan de Libel een tweetal woningen aangeboden. De woningen aan de Buizerd sluiten direct aan op de bestaande bebouwing en kijken aan de voorzijde...

Volledige omschrijving

LOCATIE EN UITZICHT WONINGEN In de vierhoek Hertgang, Buizerd, Keelweg en Strijpsebaan, aan de rand van Veldhoven worden aan de Buizerd een vijftal woningen en aan de Libel een tweetal woningen aangeboden. De woningen aan de Buizerd sluiten direct aan op de bestaande bebouwing en kijken aan de voorzijde uit op bestaande koopwoningen, type twee-onder-een-kap met garage. De woningen aan de Libel kijken aan de voorzijde uit op de nieuw gebouwde tegenovergelegen rijwoningen met parkeerplaatsen. Doordat dit project aansluit op het bestaande Veldhoven, zijn reeds alle voorzieningen op loop- en fietsafstand als winkelcentra en scholen aanwezig. Op circa 500 meter van het project komt zelfs een brede school, waar alle vormen van dagopvang (kinderdagverblijf, naschoolse opvang) en een school samen komen. Op enkele autominuten zijn uitvalswegen en het snelwegennet rondom Eindhoven te bereiken, evenals Eindhoven Airport.

Share |
Meer woningen
Meer woningen