Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Helmusweg fase 4, Venlo Powered by Niki
Nieuwbouw:
Helmusweg fase 4, Venlo

Type: Koop
Plaats: Venlo
Aantal: 3
Soort: Geschakeld
Prijs: € 292.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Venlo
Info
Fantastisch wonen in een landelijke omgeving aan de rand van Hout-Blerick en met het centrum van Blerick direct om de hoek.

Op een schitterende locatie nabij de Helmusweg in Hout-Blerick ontwikkelt Zuidgrond B.V. in overleg met de Gemeente Venlo een gevarieerd nieuwbouwproject met verschillende ...

Volledige omschrijving
Fantastisch wonen in een landelijke omgeving aan de rand van Hout-Blerick en met het centrum van Blerick direct om de hoek.

Op een schitterende locatie nabij de Helmusweg in Hout-Blerick ontwikkelt Zuidgrond B.V. in overleg met de Gemeente Venlo een gevarieerd nieuwbouwproject met verschillende woningtypen voor diverse doelgroepen.

Er is voor elk wat wils, zoals starterswoningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-één-kapwoningen, geschakelde woningen en vrijstaande woningen. Ook zijn er een aantal vrije sector kavels aan de randen van het plan gesitueerd waarop u op basis van het beeldkwaliteitplan uw droomhuis in eigen beheer kunt bouwen.

De woningen van plan Helmusweg zijn bijzonder sfeervol ontworpen met oog voor detail en met smaakvolle accenten. De stijl van de bijzonder fraaie woningen grijpt terug op de jaren dertig, echter met een eigentijdse uitstraling.

Plan Helmusweg ligt op loopafstand van de kern Hout-Blerick met haar diverse voorzieningen en grenst aan het gemeenschapshuis Zalzershaof. Hier worden door de hechte dorpsgemeenschap diverse activiteiten georganiseerd. Hout-Blerick heeft een rijk verenigingsleven.

Centraal in het nieuwbouwplan wordt, zodra het totale nieuwbouwplan gereed is, een openbaar groenplein gerealiseerd met onder andere diverse speelvoorzieningen. Met de gemakken van het centrum van Blerick en Venlo op steenworpafstand en goede ontsluitingsmogelijkheden met zowel de A73 (Nijmegen-Maastricht) als de A67 (Duisburg-Eindhoven) is het ideaal doch landelijk wonen op deze locatie.

Omgeving
Deze ruime patiowoningen krijgen het kenmerk levensloopbestendig mee, omdat er op de begane grond een slaapkamer/werkkamer en een badkamer gesitueerd zijn en de woningen geheel aan de woonwensen van jong tot oud aangepast kunnen worden. De woningen zijn op de begane grond standaard voorzien van een entreeh...

Volledige omschrijving
Deze ruime patiowoningen krijgen het kenmerk levensloopbestendig mee, omdat er op de begane grond een slaapkamer/werkkamer en een badkamer gesitueerd zijn en de woningen geheel aan de woonwensen van jong tot oud aangepast kunnen worden. De woningen zijn op de begane grond standaard voorzien van een entreehal, meterkast, toilet, ruime woonkamer met open keuken (totaal circa 48 m2), inpandige geïsoleerde berging, portaal, badkamer en grote slaap-/werkkamer (minimaal circa 17 m2).

Op de verdieping beschikken deze woningen standaard over een grote slaapkamer (circa 17 m2) welke optioneel de mogelijkheid tot twee slaapkamers biedt, ideaal voor hobbyruimte, logeerkamer of slaapkamer. Ook is er standaard een berging op de verdieping welke optioneel als tweede badkamer ingericht kan worden. Middels een vlizotrap is de zolder bereikbaar. De patiotuin is ruim van opzet en beschikt over optimale privacy.

De patiotuin is te bereiken middels de openslaande tuindeuren in de woonkamer/keuken en middels het portaal dat in directe verbinding staat met de inpandige geïsoleerde berging (ideaal voor onder andere tuinonderhoud).

De nadruk bij dit plan ligt op wooncomfort en kwaliteit. De woningen beschikken op de begane grond standaard over vloerverwarming in diverse ruimtes. Alle woningen beschikken over de mogelijkheid te parkeren op eigen terrein. Er worden duurzame materialen zoals baksteen en keramische dakpannen toegepast. De bruto inhoud van de woningen varieert van circa 535 m3 tot 560 m3 en de woningen zijn gelegen op kavels variërend van circa 250 m2 tot 375 m2.

Share |