Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Vlaardings Geluk II, Vlaardingen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Vlaardings Geluk II, Vlaardingen

Type: Koop
Plaats: Vlaardingen
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 369.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Vlaardingen
Info
Bij de keuze van een woning gaat het om meer dan bakstenen, vierkante meters en hypotheken. Uiteindelijk gaat het toch vooral om de vraag of jij je er thuis kunt voelen. Vlaardings Geluk is bij uitstek zo’n plek waar je kunt thuiskomen. Thuis in je eigen huis en in een veilige en gezellige buurt met mensen...

Volledige omschrijving
Bij de keuze van een woning gaat het om meer dan bakstenen, vierkante meters en hypotheken. Uiteindelijk gaat het toch vooral om de vraag of jij je er thuis kunt voelen. Vlaardings Geluk is bij uitstek zo’n plek waar je kunt thuiskomen. Thuis in je eigen huis en in een veilige en gezellige buurt met mensen die net zo willen wonen als jij.

In de eerste fase van Vlaardings Geluk wonen de bewoners inmiddels naar alle tevredenheid in hun nieuwe buurt. Ga er gerust maar eens kijken en maak een wandeling door de groene autovrije straatjes en de leuke binnentuin. In Vlaardings Geluk II krijgt deze gezelligheid een vervolg! De 134 nieuwe eengezinswoningen van Vlaardings Geluk II worden namelijk in dezelfde opzet en sfeer gebouwd als de eerste fase, maar met een eigen karakter.

Babberspolder
Het project wordt gerealiseerd in de Babberspolder. Een wijk aan de oostkant van Vlaardingen die een ware metamorfose heeft ondergaan. Afgezien van het vele groen in de wijk is bijna alles nieuw in en om Vlaardings Geluk. Nieuwe buren, een nieuw winkelcentrum, nieuwe speelplekken en nieuwe scholen: de afgelopen jaren is Babberspolder-Oost veranderd in een prachtige en geliefde plek om te wonen.

Meer informatie
Op 12 oktober 2013 gaat de verkoop van de eerste 20 woningen van start. Je bent van 11.00 tot 15.00 uur van harte welkom in de modelwoning aan de Johan de Wittstraat 112 in Vlaardingen. Vanaf deze datum is ook alle verkoopdocumentatie beschikbaar. Kijk voor meer informatie over het project op  
 

Omgeving
In type Geluk Voor Twee (146 m2) is het goed toeven. Deze twee-onder-een-kapwoning met garage biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. Aan de voorkant kijk je uit op de groenstrook en zomers zit je heerlijk in de zon in de op het zuiden georiënteerde achtertuin.

De ingang van de woning bevind...

Volledige omschrijving
In type Geluk Voor Twee (146 m2) is het goed toeven. Deze twee-onder-een-kapwoning met garage biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. Aan de voorkant kijk je uit op de groenstrook en zomers zit je heerlijk in de zon in de op het zuiden georiënteerde achtertuin.

De ingang van de woning bevindt zich aan de zijkant, waardoor het mogelijk wordt om een leefkeuken te maken aan de straatzijde. Hierdoor houd je extra ruimte over in de woonkamer. De benedenverdieping beslaat in totaal zo’n 45 m2 en kan aan de achterkant ook nog worden uitgebouwd met 14 m2. Naast de woning bevindt zich de garage/berging van 23 m2
die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van 7, 10 en 19 m2. De badkamer is standaard voorzien van een wastafel, douche en een ligbad. Op de overloop is ook een tweede toilet aanwezig.

Op de zolder bevinden zich de aansluitpunten voor de wasmachine en de droger. Deze ruime zolder kun je helemaal naar eigen wens indelen. Bijvoorbeeld om een grote ouderslaapkamer te creëren met inloopkast of een speelruimte voor de kinderen. De woningen worden verkocht met eigen grond.

Share |
Meer woningen
Meer woningen