Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Haarzicht fase 2, 10 vrije kavels, Vleuten Powered by Niki
Nieuwbouw:
Haarzicht fase 2, 10 vrije kavels, Vleuten

Type: Koop
Plaats: Vleuten
Aantal: 1
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 390.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Vleuten
Info
U heeft ongetwijfeld wel eens uw gedachten laten gaan over uw eigen vrijstaande droomhuis op een ruime kavel. Wel, die gedachten kunnen in Haarzicht werkelijkheid worden: met een locatie die ongetwijfeld uw inspiratie prikkelt. Want wie wilt er nu niet wonen in een landelijke omgeving met een geitjesboerde...

Volledige omschrijving
U heeft ongetwijfeld wel eens uw gedachten laten gaan over uw eigen vrijstaande droomhuis op een ruime kavel. Wel, die gedachten kunnen in Haarzicht werkelijkheid worden: met een locatie die ongetwijfeld uw inspiratie prikkelt. Want wie wilt er nu niet wonen in een landelijke omgeving met een geitjesboerderij of een plattelandswinkel als buren en een kasteel bijna in uw achtertuin!
Het is een droom van velen, die maar door weinigen in praktijk kan worden gebracht: het bouwen van een eigen huis. Natuurlijk zijn er bestaande woningen die aansluiten bij uw eigen ideeën. Maar het summum van woongenot is wel het ontwerpen van de woning die perfect op uw eisen en wensen is toegesneden.

Binnenkort starten wij met de verkoop van 10 vrije kavels welke gelegen zijn aan de Thematerweg.  De kavels variëren van 451 m2 tot 1251 m2. Wij hebben voor elke kavel een kavelpaspoort gemaakt waarop u kunt zien hoe groot de kavel is en wat het bebouwingsvlak is voor de gewenste woning. Binnen het beeld-kwaliteitsplan voor Haarzicht heeft u nog genoeg gelegenheid om uw ideeën te realiseren. Er zijn ruime normen opgesteld voor de bebouwing per kavel. Ook de maximale volumes per kavel bieden u alle speelruimte. Qua architectuur spreekt het voor zich dat het algemene beeld van Haarzicht, deelgebied De Erven, leidend zal zijn: niet alleen wat de toekomstige bebouwing van geheel Haarzicht betreft, maar ook het unieke decor van Vleuten. Hier past een vormgeving die teruggrijpt naar het verleden, met natuurlijke materialen die door veroudering alleen maar mooier worden. En dan is het aan úw inspiratie en die van uw eigen architect om definitief vorm te geven aan uw woondroom...

De verkoop staat gepland voor het 2e kwartaal van dit jaar. Schrijf u nu in als belangstellende en we houden u op de hoogte over de start verkoop.

Omgeving
Wij hebben voor elke kavel een kavelpaspoort gemaakt waarop u kunt zien hoe groot de kavel is en wat het bebouwingsvlak is voor de gewenste woning. 

Kavel 163 heeft een kaveloppervlakte van 547 m2 en een bebouwingsoppervlakte van 240 m2. De tuin is gelegen op het zuiden.

Voor meer inf...

Volledige omschrijving
Wij hebben voor elke kavel een kavelpaspoort gemaakt waarop u kunt zien hoe groot de kavel is en wat het bebouwingsvlak is voor de gewenste woning. 

Kavel 163 heeft een kaveloppervlakte van 547 m2 en een bebouwingsoppervlakte van 240 m2. De tuin is gelegen op het zuiden.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het stedenbouwkundigplan, bestemmingsplan en het beeldregieplan. Daarnaast hebben wij voor u de belangrijkste op een rijtje gezet en het document opgesteld waar we u meer informeren over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een kavel en welke stappen u dient te doorlopen. Deze zijn als download op de website te vinden.

De afgegeven prijsindicaties (prijspeil maart 2018) zijn onder voorbehoud van onder andere marktontwikkelingen. Hier kunnen dus geen rechten of plichten aan ontleend worden ten tijde van de daadwerkelijke start verkoop.

Share |
Meer woningen
Meer woningen