Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Haarzicht fase 3.1 (6 vrije kavels), Vleuten Powered by Niki
Nieuwbouw:
Haarzicht fase 3.1 (6 vrije kavels), Vleuten

Type: Koop
Plaats: Vleuten
Aantal: 1
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 330.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Vleuten
Info
6 vrije kavels fase 3.1
U heeft ongetwijfeld wel eens uw gedachten laten gaan over uw eigen vrijstaande droomhuis op een ruime kavel. Wel, die gedachten kunnen in Haarzicht werkelijkheid worden: met een locatie die ongetwijfeld uw inspiratie prikkelt. Want wie wilt er nu niet wonen in...

Volledige omschrijving
6 vrije kavels fase 3.1
U heeft ongetwijfeld wel eens uw gedachten laten gaan over uw eigen vrijstaande droomhuis op een ruime kavel. Wel, die gedachten kunnen in Haarzicht werkelijkheid worden: met een locatie die ongetwijfeld uw inspiratie prikkelt. Want wie wilt er nu niet wonen in een landelijke omgeving met een geitjesboerderij of een plattelandswinkel als buren en een kasteel bijna in uw achtertuin!

Het is een droom van velen, en enkele zijn u al voor geweest: het bouwen van een eigen huis. Natuurlijk zijn er bestaande woningen die aansluiten bij uw eigen ideeën. Maar het summum van woongenot is toch wel het ontwerpen van de woning die perfect op uw eisen en wensen is toegesneden.

De 6 vrije kavels zijn gelegen nabij het bosje van Goes en het Wielrevelt.  De kavels variëren van 410 m2 tot 1055  m2. Wij hebben voor elke kavel een kavelpaspoort gemaakt waarop u kunt zien hoe groot de kavel is en wat het bebouwingsvlak is voor de gewenste woning. Binnen het beeld-kwaliteitsplan voor Haarzicht heeft u nog genoeg gelegenheid om uw ideeën te realiseren. Er zijn ruime normen opgesteld voor de bebouwing per kavel. Ook de maximale volumes per kavel bieden u alle speelruimte. Qua architectuur spreekt het voor zich dat het algemene beeld van Haarzicht, deelgebied Parkzoom, leidend zal zijn: niet alleen wat de toekomstige bebouwing van geheel Haarzicht betreft, maar ook het unieke decor van Vleuten. Hier past een vormgeving die teruggrijpt naar het verleden, met natuurlijke materialen die door veroudering alleen maar mooier worden. En dan is het aan úw inspiratie en die van uw eigen architect om definitief vorm te geven aan uw woondroom...

Woonbuurt Parkzoom
De Parkzoom ademt de sfeer uit van een villapark. Hier woont u ultiem landelijk. Wat een rust en ruimte! Zeker omdat hier veel vrijstaande woningen komen. Tussen de huizen door kijkt u uit op het bosje van Goes, het Archeologisch park en het Wielrevelt. Uw tuin is natuurlijk uw eigendom, maar door de natuurlijk begrenzing, wordt het onderdeel van het landschap. De school van Haarzicht ligt aan de rand van de Parkzoom en vormt de overgang naar het Centrale Deel.

De verkoop is inmiddels gestart en de inschrijving is gesloten. U kunt zich alleen nog maar inschrijven voor de reservelijst.

Omgeving
Waar wilt ú graag wonen? Heeft u al een indruk waar u straks wilt wonen? Op de kavelkaart ziet u welke kavels straks kunnen worden bebouwd. Zo kunt u precies de plek bepalen die uw voorkeur heeft. En wilt u de details weten van de kavel die u op het oog heeft? Raadpleeg dan even het bijbehorende kavelpaspo...

Volledige omschrijving
Waar wilt ú graag wonen? Heeft u al een indruk waar u straks wilt wonen? Op de kavelkaart ziet u welke kavels straks kunnen worden bebouwd. Zo kunt u precies de plek bepalen die uw voorkeur heeft. En wilt u de details weten van de kavel die u op het oog heeft? Raadpleeg dan even het bijbehorende kavelpaspoort.

We hebben de belangrijkste toetsingscriteria voor u op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we voor u het document ”Stappenplan & Aandachtpunten bij het bouwen op een vrije kavel” opgesteld waar we u meer informeren over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een kavel en welke stappen u dient te doorlopen. Alle overige voorschriften en toetsingscriteria zijn te vinden in het bestemmingsplan, stedenbouwkundigplan en het beeldregieplan welke u als download op de website kunt vinden.

Kavel 138 heeft een totale kaveloppervlakte van 410 m2 en een bebouwingsoppervlakte van 191 m2. De zonligging is op het zuiden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen