Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Claverveld, Vlissingen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Claverveld, Vlissingen

Type: Koop
Plaats: Vlissingen
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 359.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Vlissingen
Info
Buitengewoon, groen wonen in Vlissingen
, de nieuwste woonwijk van Vlissingen, ligt in de prachtige Walcherse streek waarin de Zeeuwse natuur en het landschappelijk wonen verweven zijn. Een eigen wijkje met een kleinschalige opzet, een groene laan en natuurlijke watergangen. Een l...

Volledige omschrijving
Buitengewoon, groen wonen in Vlissingen
, de nieuwste woonwijk van Vlissingen, ligt in de prachtige Walcherse streek waarin de Zeeuwse natuur en het landschappelijk wonen verweven zijn. Een eigen wijkje met een kleinschalige opzet, een groene laan en natuurlijke watergangen. Een locatie als deze, gelegen tussen West-Souburg en Vrijburg in , verdient het om uniek te zijn. Niet enkel nu, maar ook in de toekomst. Daarom is er in Claverveld volop ruimte voor ruimte, groen en krijgen de toekomstbestendige woningen een alternatief duurzaam energiesysteem.

De toekomstige bewoners hebben meegedacht bij het ontwerp van de woningen en de wijk. Waar we begin 2017 begonnen met meedenksessies om de wijk vorm te geven, verwachten we in 2019 de eerste nieuwe bewoners van Claverveld.

Nieuwbouw huizen met landelijke architectuur
De architectuur ontleent haar inspiratie aan het Walchers landelijke wonen met herkenbare, robuuste en ingetogen vormen. Voor de eerste fase zijn Zeeland Wonen en AM Zeeland geselecteerd voor de projectmatige ontwikkeling van . Zij bouwen eigentijdse nieuwbouw woningen met weids uitzicht over het water en de aangrenzende parken. De gemeente biedt  aan waar men een eigen woning kan bouwen met een Walchers landelijk karakter.

Fase 1A nu in verkoop! 
De verkoop van de  van Claverveld is van start gegaan. Neem contact op met de makelaars voor meer informatie.

Omgeving
Algemeen

Er zijn nog slechts twee woningen van het type Duindoorn beschikbaar: B14 en B17. Omdat de bouw start is ervoor gekozen deze woningen nu standaard uit te breiden met de volgende zaken:
- Een indeling op de verdieping met een overloop, kamer met dakvenster, technisc...

Volledige omschrijving
Algemeen

Er zijn nog slechts twee woningen van het type Duindoorn beschikbaar: B14 en B17. Omdat de bouw start is ervoor gekozen deze woningen nu standaard uit te breiden met de volgende zaken:
- Een indeling op de verdieping met een overloop, kamer met dakvenster, technische ruimte en een ruimte waarbij aansluitingen zijn voorbereid voor het plaatsen van een 2e badkamer (toilet, wastafel, douche)
- Een vlizotrap naar de zolderverdieping. Deze zolder wordt dan voorzien van een smeervloer, lichtpunt en een schakelaar voor dit lichtpunt op de 1e verdieping.
- De deur naar de bijkeuken wordt verplaatst van de woonkamer naar de keukenzijde, zodat de woonkamer een langere wand krijgt zodat een televisie of kast eenvoudiger geplaatst kan worden.

Een energie neutrale bungalow met gelijkvloers woonprogramma waar heel erg lang in gewoond kan worden: dat zijn de levensloopbestendige woningen type Duindoorn van Zeeland Wonen! 

Kiest u voor Duindoorn, dan kiest u voor gemak en comfort. Het huis wordt zeer onderhoudsarm gebouwd met o.a. kunststof kozijnen en daarnaast is de woning zeer comfortabel door de uitstekende isolatie en de vloerverwarming. 

Volledig gelijkvloers wonen met een woonprogramma waar alle vertrekken zijn gelegen op de begane grond, dus wonen, slapen én sanitair op de begane grond. In deze bungalow kunt u zeer lang blijven wonen.
 
Indeling
De entree van de woningen is aan de voorzijde. In de hal is de toegang tot het toilet en de trapopgang. De woonkamer heeft een L-vorm, waarbij de zitkamer is gelegen aan de voorzijde van de kamer. Deze loopt door in de halfopen keuken en eetkamer aan de tuinzijde. Zeer praktisch: vanuit de keuken is er een bijkeuken bereikbaar, die deels onder de trapopgang is gesitueerd. Een praktische bergruimte voor apparatuur en/of voorraad.
Via een portaal aan de achterzijde van de woning is er een mooie slaapkamer met aansluitend de badkamer met 2e toilet, inloopdouche en wastafel. Het luxe sanitair is standaard inbegrepen, maar dit kunt u uiteraard ook geheel naar eigen wens inrichten. De begane grond is zo ingedeeld dat alle ruimtes ook rolstoeltoegankelijk zijn.

De zolder wordt ingedeeld zoals hierboven omschreven met een extra kamer, technische ruimte en een voorbereiding voor badkamer.
 
In de tuin wordt een berging gebouwd waar uw fiets en tuingereedschap kan staan. De tuin is rondom het huis gelegen zodat u deze naar eigen wens in kunt richten.
 
Parkeren doet u op het eigen terrein. Op het dak van de woning worden zonnepanelen geplaatst zodat de toch al lage energielasten nog verder omlaag gaan!

Voor deze bungalows neemt u contact op met M2 Makelaars, (0118) 44 22 00.

Share |
Meer woningen
Meer woningen