Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Goya Park, Vlissingen
Nieuwbouw:
Goya Park, Vlissingen

Type: Koop
Plaats: Vlissingen
Aantal: 15
Soort: Hoekwoning, Rijwoning
Prijs: € 209.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Vlissingen
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers

Goya Park wordt een moderne, groen opgezette wijk met ruime gezinswoningen en diepe achtertuinen. En dat is niet de enige reden waarom de jonge en kindvriendelijke wijk de ideale plek is om met je gezin te gaan wonen!De meeste woningen kijken aan de voorzijde uit op een sfeervol park. De woningen die ni...

Volledige omschrijving

Goya Park wordt een moderne, groen opgezette wijk met ruime gezinswoningen en diepe achtertuinen. En dat is niet de enige reden waarom de jonge en kindvriendelijke wijk de ideale plek is om met je gezin te gaan wonen!De meeste woningen kijken aan de voorzijde uit op een sfeervol park. De woningen die niet aan het park liggen hebben een privacy biedende voortuin. De achtertuin is bovendien zo fors van afmeting dat hij de mogelijkheid biedt voor een terras met aanplanting, een lekker speelgazon voor de kids en dan ook nog eigen parkeergelegenheid of zelfs een handige garage! De vier huizenblokken zijn in een driehoek opgesteld. Door deze opstelling wordt een beschutte binnenplaats gecreëerd. Auto’s kunnen maar langs één kant het binnenterrein oprijden, waardoor alleen bewoners van het Goya Park hier gebruik van zullen maken. Dit is de perfecte plek om je kinderen te leren fietsen en skeeleren, of ze met een veilig gevoel een potje te laten voetballen. Voor de wijkbarbecue gaan we natuurlijk naar het groene park aan de voorkant. Want dat is natuurlijk zo leuk aan een nieuwe wijk die onderdeel is van een inbreidingsplan. Je hebt niet de nadelen van een nieuwbouwwijk in aanleg, maar wel de voordelen van een nieuwe wijk waarin iedereen elkaar moet leren kennen en open staat voor nieuwe contacten. Goya Park vormt een mooi, rustig en prettig wijkje om je snel, heel snel, helemaal in thuis te voelen.
Er worden in Goya Park in de basis drie type woningen gerealiseerd. Type A en B vind je in de blokken met drie-onder-een-kapwoningen die tegenover elkaar liggen aan de beide straten. Type C vind je in de gezinswoningen aan het park. Beide woningtypes zijn ruim, beide zijn bijzonder. De vraag is: hoe wil jij wonen?
De drie-onder-een-kapwoningen zijn ingedeeld met living aan de achterzijde van de woning met het zicht op de diepe achtertuin. Hierdoor kan de zithoek prachtig doorgetrokken worden naar het terras. Denk je eens in hoe mooi je de lijn van een robuuste hoekbank doortrekt naar de lounge hoek buiten... Of leg een fantastische parketvloer in de lengte van de living om de ruimte te benadrukken en trek hem door naar je hardhouten buitenterras. Wil je een scheiding aanbrengen tussen de keuken en het zitgedeelte? Een speelse bar houdt de vaat uit zicht en de ruimte toch open.De woningen aan het park op de hoek hebben geen voortuin maar een zogenaamde Delftse stoep. Vanuit de keuken kijken ze direct open en vrij uit over het groene park! Ook bij deze woning wordt de ruimte benadrukt door de grote raampartijen en daarbij behorende lichtinval.Welke woning je ook kiest, ze hebben allemaal drie ruime slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, plus een vaste trap naar de zolder waar de wasmachine en droger staan. Daarnaast is op de tweede verdieping ruimte voor zeker nog een extra slaapkamer. Wie mag er slapen op zolder? Of wordt het een gameroom voor de kinderen of een ruime werkkamer voor jezelf?Ook als het aankomt op je kavel kun je eigenlijk nooit de minste kiezen. Elke woning en elke kavel hebben unieke kenmerken. Zelfs al kies je voor de woning op de ‘kleinste’ kavel, dan heb je eigenlijk de grootste voortuin van allemaal: je eigen park voor de deur!

Omgeving

In het hart van Vlissingen, vlakbij de boulevard, het centrum en de bioscoop, komt een nieuwe groene wijk: Goya Park! Tussen de verschillenden wijken, parken en speelplaatsen vind je een locatie zoals die nergens anders in Vlissingen gevonden wordt. Niet ingesloten tussen hoge gebouwen, maar genesteld t...

Volledige omschrijving

In het hart van Vlissingen, vlakbij de boulevard, het centrum en de bioscoop, komt een nieuwe groene wijk: Goya Park! Tussen de verschillenden wijken, parken en speelplaatsen vind je een locatie zoals die nergens anders in Vlissingen gevonden wordt. Niet ingesloten tussen hoge gebouwen, maar genesteld tussen de Verlengde Bonedijkestraat en de President Rooseveltlaan, uitkijkend op een park. 
Het Goya Park heeft een unieke plek gekregen in het middengebied van Vlissingen. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen kun je naar de supermarkt om de hoek. Het centrum met haar uitgebreide winkelbestand en gezellige horecagelegenheden is maar vijf minuten fietsen. En je loopt zo naar de Boulevard om even heerlijk uit te waaien! In een straal van één kilometer vind je een kinderopvang en een BSO, basisscholen, het sportpark, verschillende mooie parken en veel groen. Je profiteert hierbij van het grote voordeel dat kopen in een inbreidingslocatie biedt: de wijk is af en je weet precies in welke omgeving je gaat wonen. De wijk is in de afgelopen jaren grotendeels geherstructureerd, waarbij oude woningen zijn vervangen voor nieuwe en openbare ruimtes opnieuw zijn aangelegd. De ontwikkeling van de wijk gaat nog steeds door. Mooi wonen wordt straks nog mooier.Overigens ook niet geheel onbelangrijk; je rijdt de straat uit de Sloeweg op en je staat in no time in Middelburg, Goes of het havengebied. Als je dat zou willen. Want uiteindelijk ben je natuurlijk nergens liever dan thuis: in je eigen nieuwe woning in het Goya Park in Vlissingen.

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Goya Park, Vlissingen Impressie 2: Goya Park, Vlissingen Impressie 3: Goya Park, Vlissingen
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen