Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hooghkamer Singels 2 deelplan 2, Voorhout, Voorhout Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hooghkamer Singels 2 deelplan 2, Voorhout, Voorhout

Type: Koop
Plaats: Voorhout
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 177.499 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Voorhout
Info
Op woensdag 23 mei start de verkoop van de 18 eengezinswoningen en 12 sociale koopwoningen in het deelgebied Singels 2 van Hooghkamer te Voorhout. Vanaf 17.00 tot 20.00 uur bent u van harte welkom bij Max Sedelaar Makelaars aan de Componistenlaan 71 in Voorhout. Tijdens dit event kunt u informatie inwinnen...

Volledige omschrijving
Op woensdag 23 mei start de verkoop van de 18 eengezinswoningen en 12 sociale koopwoningen in het deelgebied Singels 2 van Hooghkamer te Voorhout. Vanaf 17.00 tot 20.00 uur bent u van harte welkom bij Max Sedelaar Makelaars aan de Componistenlaan 71 in Voorhout. Tijdens dit event kunt u informatie inwinnen over het project en inschrijven voor de woning(-en) van uw voorkeur.  Inschrijven kan alleen via de website tot woensdag 6 juni aanstaande.

De woningtypes
De achttien eengezinswoningen in Hooghkamer Singels 2 zijn verdeeld over twee woonblokken, elk gesitueerd met elk een bijzonder uitzicht. Het meest noordelijk gelegen woningtype Lelie, bestaande uit tien woningen, heeft een ruime tuin op het zuidoosten en een vrij uitzicht op het speelgebied ‘Ontdekkingseiland’, ideaal voor gezinnen met kinderen!
De acht woningen aan de buitenrand, woningtype Iris, geven u een prachtig uitzicht over het weidse polderlandschap. De royaal bemeten achtertuin is op het zuidwesten gelegen.
 
NL Green Label
Fijn buiten wonen. Dat is wat u in Singels doet. Dit laatste deelgebied van Hooghkamer is wonen op een heerlijke plek met veel water, voorzien van natuurlijke oevers en een rijkdom aan flora en fauna. Duurzaamheid staat in Singels hoog in het vaandel. NL Greenlabel is bij de uitwerking van het gebied betrokken om een hoogwaardige groene, duurzame en toekomstbestendige leefomgeving te creëren.
 
Gestreefd wordt naar NL Greenlabel Gebiedslabel A, het hoogst haalbare op het gebied van integrale duurzaamheid in de leefomgeving. U kunt meedenken in de invulling van de speelplekken in de wijk. Samen met u wordt de leefomgeving vorm gegeven. Ook voor het (duurzaam) vormgeven van uw nieuwe tuin wordt u op weg geholpen. Samen met lokale partijen wordt u geinspireerd tijdens een tuininspiratiesessie.

Omgeving
Type Krokus is een grondgebonden woning van 65m2 GBO met één slaapkamer en valt in de categorie sociale koopwoning (verkoopprijs € 177.500,- v.o.n.).

Share |
Meer woningen
Meer woningen