Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hooghkamer-Singels fase 3 dp 3 (32 gasloos), Voorhout Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hooghkamer-Singels fase 3 dp 3 (32 gasloos), Voorhout

Type: Koop
Plaats: Voorhout
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 409.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Voorhout
Info
In de komende jaren verrijzen zo'n driehonderd woningen in Hooghkamer. Het aanbod is heel gevarieerd. In deelgebied Singels komen riante vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, stijlvolle appartementen en gevarieerde rijwoningen.


Omgeving
Gevarieerde eengezinswongen

De eengezinswoningen in Hooghkamer Singels 2 bestaan uit 2 verschillende woningtypes. De 11 woningen type Lelie bestaan uit twee lagen met een schuine kap. Uitgevoerd in materialen met een traditionele look, als baksteen, keramische dakpannen en onder...

Volledige omschrijving
Gevarieerde eengezinswongen

De eengezinswoningen in Hooghkamer Singels 2 bestaan uit 2 verschillende woningtypes. De 11 woningen type Lelie bestaan uit twee lagen met een schuine kap. Uitgevoerd in materialen met een traditionele look, als baksteen, keramische dakpannen en onderhoudsarme houtlook beplating. Aan dit samenhangende geheel worden enkele accenten toegevoegd, zoals de dwarskappen op de hoeken. Het rustige gevelbeeld wordt opgeluisterd met diverse kleuraccenten en bijzondere details zoals een lichte gevelband.

Uitzicht en een zonnige tuin

Woningtype Lelie beschikt over een fijne keukenruimte aan de voorzijde van de woning, van waar u uitzicht heeft op de spelende kinderen op het ‘Ontdekkingseiland’. De royale woonkamer is aan de tuinzijde georiënteerd, waardoor u optimaal van het zonlicht kunt genieten. Heeft u behoefte aan een grotere living? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De ruime achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en heeft een in hout uitgevoerde buitenberging.

Drie tot vijf slaapkamers

De eerste verdieping heeft drie praktische fijne slaapkamers en een badkamer met natuurlijk daglicht. Deze badkamer biedt ruimte voor een bad, douche, toilet en wastafel. De tweede verdieping is vrij indeelbaar, met voldoende ruimte voor bijvoorbeeld nog twee extra slaapkamers. Verder zijn de woningen klaar voor de toekomst met ieder een eigen warmtepomp. zonnepanelen en een gebalanceerd ventilatiesysteem.

Share |
Meer woningen
Meer woningen