Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hooghkamer Componistenbuurt, Voorhout Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hooghkamer Componistenbuurt, Voorhout

Type: Koop
Plaats: Voorhout
Aantal: 2
Soort: Geschakeld
Prijs: € 425.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Voorhout
Info
Nieuwbouw binnen Hooghkamer in Voorhout

Voorhout: Een dorp in het hart van de Bollenstreek
Voorhout is een bruisend dorp in het hart van de Bollenstreek en maakt onderdeel uit van de gemeente Teylingen. Van oudsher kwamen de adellijke families al voor een p...

Volledige omschrijving
Nieuwbouw binnen Hooghkamer in Voorhout

Voorhout: Een dorp in het hart van de Bollenstreek
Voorhout is een bruisend dorp in het hart van de Bollenstreek en maakt onderdeel uit van de gemeente Teylingen. Van oudsher kwamen de adellijke families al voor een prettige woonomgeving naar Voorhout. Met een omgeving van bollenvelden en bollenkwekers is het Voorhout een heel landelijk gebied.
Voorhout ligt gustig ten opzichte van het sfeervolle Noordwijk met zijn gezellige boulevard (strand en duin), het gezellige en levendige centrum van Sassenheim, het monumentale centrum van Warmond (ligging aan de Kagerplassen). Ondanks deze  landelijke ligging in het hart van de Bollenstreek is Voorhout ook gunstig gelegen ten opzichte van de grote steden. Met de aanwezigheid van het station en de ligging nabij provinciale wegen heeft Voorhout een goede ontsluiting.
Het gebied Hooghkamer zal de komende jaren worden ontwikkeld tot een hoogwaardige woonomgeving en ligt ten noorden van de Jacoba van Beierenweg. De bedoeling is dat hier de komende jaren circa 800 woningen worden gebouwd en die worden ontsloten middels een nieuwe wijkontsluitingsweg die met een rotonde aansluit op de Jacoba van Beijerenweg.
 
Fase 1
Binnen de Fase 1 van Hooghkamer ontwikkelt en realiseert Heijmans 17 woningen en 3 kavels. Het is een kleinschalige ontwikkeling met verschillende typen woningen die grenzend aan de bestaande woonwijk Hoogh Teylingen. Het gaat hierbij om verschillende woningtypen, waaronder rijwoningen, een tweekapper, een driekapper en verschillende vrijstaande woningen. De architectuur en materialisatie van de bestaande wijk Hoogh Teylingen wordt bij de woningen van Fase 1 doorgezet.

Project is in verkoop gegaan heeft u interesse in één van deze woningen? Of wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen in Hooghkamer? Vul dan het op deze website in!
 


Omgeving
De drie onder een kapwoningen ( type B4-5-6 ) zijn aan elkaar geschakeld, maar hebben ieder een eigen uitstraling en gevelindeling. De twee hoekwoningen hebben hun entree in de zijgevel, een aangebouwde garage en een lessenaarskap. De middelste woning is een tussenwoning met een zadeldak en een entree aan ...

Volledige omschrijving
De drie onder een kapwoningen ( type B4-5-6 ) zijn aan elkaar geschakeld, maar hebben ieder een eigen uitstraling en gevelindeling. De twee hoekwoningen hebben hun entree in de zijgevel, een aangebouwde garage en een lessenaarskap. De middelste woning is een tussenwoning met een zadeldak en een entree aan de voorzijde. De woonkamer van de hoekwoningen is gedeeltelijk van de keuken gescheiden door de entree en de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer en keuken van de middenwoning vormen één geheel. Op de eerste verdieping hebben de woningen drie slaapkamers en een luxe badkamer met douche, wastafel en ligbad. In de hoekwoningen bevindt zich op de eerste verdieping een separaat tweede toilet, in de middenwoning is het toilet opgenomen in de badkamer. De zolderverdieping is in alle drie de woningen een multifunctionele ruimte met aansluiting voor wasmachine/droger en plaats voor de cv-ketel. De woningen staan op royale kavels waarbij de hoekwoningen een parkeerplaats op eigen terrein hebben. De middelste woning heeft een vrijstaande berging in de achtertuin.

GPR Scores
Bouwnummer 02  7,4
Bouwnummer 03  7,5
Bouwnummer 04  7,4

Wat betekend GPR nu precies?
GPR Gebouw wordt gebruikt door overheden (gemeenten) én marktpartijen (projectontwikkelaars). Het instrument is tweeledig; het biedt een platform om gezamenlijk duurzame ambities vast te stellen en deze vervolgens te meten (voor en na een ingreep). Hierdoor is het instrument goed inzetbaar voor vaststellen van het beleid bij de bouw van woningen.

Met de gemeente Teylingen is een ambitie voor de GPR afgesproken van 7,0. Vanuit de overheid moeten we voldoen aan een GPR van 6,0. Hier komen we bij alle woningen ruim bovenuit. Maar wat betekent GPR nu concreet voor de woningen van fase 1a?

Materiaal
Alle kozijnen worden gemaakt van duurzaam hardhout met het FSC-keurmerk. Dit houdt in dat het hout uit een duurzaam beheerd bos komt. Ook bij de rest van de gebruikte bouwmaterialen is gekozen voor een hoge kwaliteit met een duurzame insteek.

Energieverbruik
Alle woningen hebben een EPC die gelijk of lager is dan 0,8. EPC staat voor energie prestatiecoëfficiënt. Deze term zegt iets over het verwachte energieverbruik van de woning. Deze woningen zijn dan ook uitgevoerd met extra goede isolatie, HR++ glas, een goede kierafdichting en een zuinige installatie.

Comfort en Veiligheid
De GPR zegt ook iets over het comfort van de woning. Naast dat de woning weinig energie verbruikt is het binnenklimaat wel comfortabel. Hierbij moet u denken aan goede ventilatie, goede mogelijkheid tot sturen van de warmte behoefte en geen tocht. Ook ligt het project vlakbij het openbaarvervoer in een veilige wijk die voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk veilig wonen (PKVW).

Specifiek voor bouwnummer 02, 03 en 04
Voor deze woningen specifiek geldt een goede zonoriëntatie en een ruime tuin. Wanneer deze tuin bij de inrichting door de eigenaar niet te veel verhard wordt heeft het regenwater een goede mogelijkheid om in de grond te trekken. Dit is goed voor de grond, natuurlijk en minder belastend voor de riolering. Door de ruime indelingsmogelijkheid kunnen veel mensen het huis naar hun eigenbehoefte inrichten zonder te veel aanpassingen. Ook is zijn de woningen met de garage zo in te richten dat er een badkamer en slaapkamer op de begane grond gemaakt kan worden. Hier zegt de term duurzaam iets over de tijd dat het pand goed bruikbaar is en je als bewoner niet hoeft te verhuizen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen