Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Willem van Oranje Kwartier, Waalwijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Willem van Oranje Kwartier, Waalwijk

Type: Koop
Plaats: Waalwijk
Aantal: 4
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 556.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Waalwijk
Info
Aan de rand van de exclusieve Burgemeesterwijk en het mooie stadspark wordt door Waalborgh Bouwontwikkeling v.o.f. op de voormalige locatie van het Willem van Oranje College het bijzondere bouwplan, het Willem van Oranje Kwartier, gerealiseerd. Het project bestaat uit: 8 stadswoningen...

Volledige omschrijving
Aan de rand van de exclusieve Burgemeesterwijk en het mooie stadspark wordt door Waalborgh Bouwontwikkeling v.o.f. op de voormalige locatie van het Willem van Oranje College het bijzondere bouwplan, het Willem van Oranje Kwartier, gerealiseerd. Het project bestaat uit: 8 stadswoningen, 8 semi-bungalows en 4 vrijstaand geschakelde villa's. Daarnaast worden er in opdracht van Casade Woondiensten 8 eengezinswoningen en 3 appartementen voor de huursector gerealiseerd. De entree van het plan is gelegen aan de Floris V-laan met zijn statige bomenrijen.

Blikvanger in dit gebied is het voormalige schoolgebouw waaraan dit plan zijn naam ontleent. De uitstraling van het gebouw, de monumentale gevels en de door vele Waalwijkers gedeelde herinneringen maken dit tot een ongelooflijk bijzondere locatie. De voorgevel wordt gerestaureerd en de achtergevel krijgt een moderne verschijningsvorm.

De woningen sluiten perfect aan bij de authentieke sfeer van de Burgemeesterwijk. Het Willem van Oranje Kwartier is royaal opgezet met stijlvolle, klassieke, statige woningen.

Omgeving
Het type Griffel is een vrijstaand geschakelde woning. De bijzonder karaktervolle vrijstaand-geschakelde woningen staan op kavels die in oppervlakte variëren van 392 tot 523 m². Aan u de keuze.

Een buitengewoon ruime woonkamer biedt een prachtig uitzicht op het stadspark. De grote woon...

Volledige omschrijving
Het type Griffel is een vrijstaand geschakelde woning. De bijzonder karaktervolle vrijstaand-geschakelde woningen staan op kavels die in oppervlakte variëren van 392 tot 523 m². Aan u de keuze.

Een buitengewoon ruime woonkamer biedt een prachtig uitzicht op het stadspark. De grote woonkeuken kijkt uit op de diepe tuin en dat geeft een rijk gevoel. Typerend voor deze woningen is de adembenemende lichtinval waardoor de ruimte nog indrukwekkender wordt. De leefruimte kan worden vergroot door de woning uit te bouwen.

Dit woningtype telt maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en op de tweede verdieping nog eens twee. Beide verdipingen zijn voorzien van een royale badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich ook de technische ruimte. Om de woningen te perfectioneren, zijn ze voorzien van een grote garage met stijlvolle openslaande garagedeuren.

Volledig passend bij de architectuur en sfeer van het Willem van Oranje Kwartier. Voor het huis is een opstelplaats voor twee auto's.

Share |
Meer woningen
Meer woningen