Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuw Centrum Waddinxveen, Waddinxveen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuw Centrum Waddinxveen, Waddinxveen

Type: Koop
Plaats: Waddinxveen
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 192.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Waddinxveen
Info
Stedelijk wonen in een landelijke omgeving. Het nieuwe centrum van Waddinxveen is een echte ontmoetingsplaats geworden voor jong en oud waar je nu al kunt wonen. Centrum Waddinxveen ligt centraal, slechts een half uur verwijderd van Utrecht, Den Haag en Rotterdam met de auto of de trein. 

Een dy...

Volledige omschrijving
Stedelijk wonen in een landelijke omgeving. Het nieuwe centrum van Waddinxveen is een echte ontmoetingsplaats geworden voor jong en oud waar je nu al kunt wonen. Centrum Waddinxveen ligt centraal, slechts een half uur verwijderd van Utrecht, Den Haag en Rotterdam met de auto of de trein. 

Een dynamisch en levendig gebied met gezellige pleinen, groen naast de deur en alle voorzieningen van Winkelcentrum Gouweplein binnen handbereik. 

Het is er allemaal: gezellige horeca, kledingwinkels, verswinkels, supermarkten en kleine boetiekjes. Vanaf je woning bereik je met de lift het winkelgebied en de parkeergarage. Met Cultuurhuys de Kroon waarin o.a. een theater en bibliotheek de Groene Venen gevestigd zijn, de weekmarkt iedere vrijdag, is het voorzieningen niveau hoog. 

Er is een ruim aanbod woningen voor singles, starters en gezinnen: royale appartementen grenzend aan schitterend ingerichte binnentuinen en of sfeervolle pleinen. Maar hier kunt u ook met uw gezin wonen met keuze uit 2 of 4 verdiepingen tellende eengezinswoningen, waaronder ook 10 grondgebonden woningen. 

De woningen zijn per direct leverbaar. Voor meer informatie en openingstijden verkoopkantoor:

Omgeving
De royale vier- of vijfkamerdekwoningen zijn verdeeld over twee woonlagen. Het zijn ideale woningen voor gezinnen, singles en de combinatie wonen en werken aan huis. De entree van de dekwoningen ligt aan Binnendoor met een lift die uitkomt op het niveau van de binnentuin. Alle woningen beschikken over een ...

Volledige omschrijving
De royale vier- of vijfkamerdekwoningen zijn verdeeld over twee woonlagen. Het zijn ideale woningen voor gezinnen, singles en de combinatie wonen en werken aan huis. De entree van de dekwoningen ligt aan Binnendoor met een lift die uitkomt op het niveau van de binnentuin. Alle woningen beschikken over een eigen buitenruimte die in rechtstreekse verbinding staat met de
binnentuin op het dek.

Op de begane grond van uw woning bevindt zich een royale woonkamer met open keuken een voorraadkast en het gastentoilet. Op de tweede etage zijn er, afhankelijk van de ligging, drie of vier ruime slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer met douche, bad, wastafel en toilet. In de woningen met huisnummer 28 en 30 zit geen toilet in de badkamer, maar elders op de verdieping. Erg handig is ook de extra kamer voor bergruimte met aansluitingen voor uw wasmachine en droger.

Genieten van de levendigheid van het nieuwe centrum en van de rust in uw eigen stadswoning, die kan variëren van circa 110 m2 tot ruim 150 m2. Met uitzicht op de groene binnentuin en de gezellige winkelstraten. Hier is het prettig thuiskomen. U parkeert uw auto in de ondergrondse parkeergarage op uw privéplaats. U kunt direct met de lift naar de binnentuin of nog even boodschappen doen in de winkels en gezellig een terrasje pakken op het Gouweplein. De combinatie van levendigheid en rust, comfort en gemak vindt u hier.

Share |
Meer woningen
Meer woningen