Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Mouterijnoort - De Mouterij, Wageningen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Mouterijnoort - De Mouterij, Wageningen

Type: Koop
Plaats: Wageningen
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 299.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Wageningen
Info
Mounterijnoort is een nieuwe woonlocatie bij de Churchillweg in Wageningen. De historische waarde van de locatie en de wensen van de toekomstige bewoners stonden centraal bij de ontwikkeling van deze unieke woonwijk. 'Bewoners voelen zich thuis in deze wijk'; dat was het uitgangspunt bij ...

Volledige omschrijving
Mounterijnoort is een nieuwe woonlocatie bij de Churchillweg in Wageningen. De historische waarde van de locatie en de wensen van de toekomstige bewoners stonden centraal bij de ontwikkeling van deze unieke woonwijk. 'Bewoners voelen zich thuis in deze wijk'; dat was het uitgangspunt bij de ontwerpwerkzaamheden. Er is dan ook veel aandacht besteed aan wensen en eisen van toekomstige bewoners, passend bij deze tijd. Het resultaat is een zeer gevarieerde woonlocatie, met een breed aanbod aan woningen. Uiteraard met veel aandacht voor wooncomfort, energiezuinigheid en met volop ruimte voor het uitvoeren en invullen van indiviuele woonwensen.
Het plan bestaat uit drie deelgebieden: De Ambacht, De Mouterij en Diedenoort. Eind vorig jaar is gestart met de bouw in deelgebied De Ambacht.

Deelgebied De Mouterij is de tweede fase van woonplan Mouterijnoort. Architectenbureau Soeters Van Eldonk hebben oud en nieuw gecombineerd in dit deelgebied waardoor er een kernmerkende jaren '30 sfeer is ontstaan. In totaal worden in de Mouterij 31 woningen gerealiseerd. In de eerste verkoopfase gaat het om 8 twee-onder-een-kapwoningen, 2 hoekwoningen en 1 tussenwoning. De woningen liggen erg mooi in de Beatrixlaan, een zeer gewilde woonomgeving in Wageningen.

De stijlvolle en energiezuinige woningen zijn verrassend ruim en bieden vele mogelijkheden voor maximaal wooncomfort. Omdat iedereen eigen wensen en ideeën over plezierig wonen heeft, bieden wij u een woning aan met de ruimte om te wonen zoals u dat wenst. Kiest u voor een woonkamer aan de straat- of tuinzijde, gaat u voor een erf met parkeerruimte, of wilt u liever een garage? De keuze is aan u. Alle woningen hebben een ruime tuin en beschikken over 3 tot 4 royale slaapkamers op de eerste en tweede verdieping. De ruime opzet en het groene en kindvriendelijke karakter van de wijk,maken van plan De Mouterij een geweldige plek om te wonen.

Binnen De Ambacht onderscheiden we drie gebieden. De statige rand van de wijk grenst aan de Churchillweg en heeft een weids uitzicht over het toekomstig park. Hier bouwen we 27 klassieke herenhuizen. In en rondom de knusse straatjes komen 57 eengezinswoningen in diverse varianten. In de woonstraatjes realiseren we moderne rijwoningen, met gevarieerde gevels en markante details.


Omgeving
De woning van het type Tarwe/Hop biedt op de begane grond plaats aan een ruime entree (straatkant), de woonkamer (met dubbele terrasdeuren) en woonkeuken. De ruimtelijke indeling wordt benadrukt door de lichtinval van de terrasdeuren en de grote erker aan de straatkant. Op de verdieping de ruime badkamer, ...

Volledige omschrijving
De woning van het type Tarwe/Hop biedt op de begane grond plaats aan een ruime entree (straatkant), de woonkamer (met dubbele terrasdeuren) en woonkeuken. De ruimtelijke indeling wordt benadrukt door de lichtinval van de terrasdeuren en de grote erker aan de straatkant. Op de verdieping de ruime badkamer, de riante ouderslaapkamer en 2 slaapkamers. De zolder is optioneel in te richten met 2 grote slaap- / werkkamers en bergruimte of uit te breiden met een grote of kleine dakkapel.

Share |
Meer woningen
Meer woningen