Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Laarveld, Weert
Nieuwbouw:
Laarveld, Weert

Type: Koop
Plaats: Weert
Aantal: 0
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 309.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Weert
Info

‘De Herenboer’. De architectuur van deze fraaie woningen is te omschrijven als traditioneel met een eigentijdse twist. De forse pannendaken met overstek vormen samen met de warme baksteenkleur en karakteristieke gevelelementen een typische jaren ’30 woning. Alle...

Volledige omschrijving

‘De Herenboer’. De architectuur van deze fraaie woningen is te omschrijven als traditioneel met een eigentijdse twist. De forse pannendaken met overstek vormen samen met de warme baksteenkleur en karakteristieke gevelelementen een typische jaren ’30 woning. Alle woningen bevatten drie ruim opgezette woonlagen, waarbij de nodige variaties te ontdekken zijn. Het diverse straat beeld wordt gevormd door het gebruik van fraaie erkers gevelindelingen en dakkapellen.

Starterswoningen Het interieur verrast door de ruime opgezette leefruimtes. Aan de achterzijde van elke woning bevinden zich openslaande tuindeuren. De tuin wordt zo een verlengstuk van uw woonkamer. Op de verdieping bevindt zich de badkamer en twee slaapkamers. Een ruime zolder maakt de woning compleet.

Hoekwoningen Het interieur verrast door de ruime opgezette leefruimtes. Aan de achterzijde van elke woning bevinden zich openslaande tuindeuren. De tuin wordt zo een verlengstuk van uw woonkamer. Op de verdieping bevindt zich de badkamer en drie slaapkamers. Een ruime zolder maakt de woning compleet. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een garage.

Twee onder één kap Het interieur verrast door de ruime opgezette leefruimtes. Aan de achterzijde van elke woning bevinden zich openslaande tuindeuren. De tuin wordt zo een verlengstuk van uw woonkamer. Op de verdieping bevindt zich de badkamer en drie slaapkamers. Een ruime zolder maakt de woning compleet. Kavel 110 beschikt over een vierde slaapkamer op zolder. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een garage.

Omgeving

In het noordelijke buitengebied van Weert, tussen het buurtschap Hushoven en het Kerkdorp Laar, wordt een compleet nieuwe wijk gerealiseerd: Laarveld. Meulen Groep B.V. en Nouville realiseert een divers woningbouwprogramma in Laarveld, dat bestaat uit een keur aan op de regio geïnspireerde bouwtype...

Volledige omschrijving

In het noordelijke buitengebied van Weert, tussen het buurtschap Hushoven en het Kerkdorp Laar, wordt een compleet nieuwe wijk gerealiseerd: Laarveld. Meulen Groep B.V. en Nouville realiseert een divers woningbouwprogramma in Laarveld, dat bestaat uit een keur aan op de regio geïnspireerde bouwtypen. Eén- en tweekappers, langs straten of aan pleinen en in buurten met een meer open of gesloten karakter. Van patiowoningen tot op de jaren 20 en 30 geïnspireerde woningen in het tuindorp. De keur aan woonvormen spreekt een brede en gevarieerde doelgroep aan. In Laarveld vloeit de private ruimte naadloos over in het openbare groen, met bestaande en nieuwe houtwallen, bomen, haagjes en bermen. Alle straten worden beklinkerd en de centrale ontsluitingsweg geasfalteerd, waardoor deze duidelijk herkenbaar is. Fase 1 voorziet in de bouw van circa 70 woningen in de projectmatige sfeer, in diverse prijsklassen. Het gedifferentieerd aanbod zal onder andere bestaan uit: starterswoningen, hoekwoningen en twee onder één kap woningen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen