Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Hoop fase 3b, Wieringerwaard Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Hoop fase 3b, Wieringerwaard

Type: Koop
Plaats: Wieringerwaard
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 199.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Wieringerwaard
Info
Wieringerwaard is in vele opzichten een aantrekkelijk dorp. Met zijn karakteristieke lintbebouwing aan de zuidzijde van het dorp, de gunstige ligging ten opzichte van de grootste steden in de noordkop en een dorpse gemoedelijkheid die je niet vaak meer tegenkomt. Kortom, wonen in Wieringerwaard is absoluut...

Volledige omschrijving
Wieringerwaard is in vele opzichten een aantrekkelijk dorp. Met zijn karakteristieke lintbebouwing aan de zuidzijde van het dorp, de gunstige ligging ten opzichte van de grootste steden in de noordkop en een dorpse gemoedelijkheid die je niet vaak meer tegenkomt. Kortom, wonen in Wieringerwaard is absoluut de moeite waard. 

Plan ‘De Hoop”, dat uit diverse fases bestaat laat een krachtig beeld zien van een dorp dat de komende jaren nog volop in ontwikkeling zal zijn. Woningbouw die gepaard zal gaan met veel groen, water, openbare parkjes en wandelpaden. In de wijk ‘De Hoop’ zijn fase 1 en 2 met totaal 104 woningen inmiddels gereed. Fase 3a met 30 eengezinswoningen is grotendeels afgerond, hoewel er nog 2 twee-onder-één-kap woningen beschikbaar (nog te bouwen)zijn. Fase 4 met appartementen is in voorbereiding. Fase 3b is inmiddels in verkoop. 10 Twee-onder-één-kap woningen bestaande uit 3 typen, waarbij de kopers zelf kunnen tussen een type en een kavel (de eerste koper bepaald de keuze van het woningtype)

Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen in plan ‘De Hoop’ ? Meldt u dan aan als belangstellende. Kijk voor meer informatie over de wijk op 

Omgeving
IRIS; de 2 onder 1 kap die ook voor U bereikbaar is!

Speciaal voor u een uniek woonaanbod met deze ROBUUSTE 2 onder 1 kap met berging(garage mogelijk)op een TOP-kavel vanaf 360 m2 grond a/h water met een heerlijke diepe tuin van c.a. 17 meter op het zonnige Westen!
Volledige omschrijving
IRIS; de 2 onder 1 kap die ook voor U bereikbaar is!

Speciaal voor u een uniek woonaanbod met deze ROBUUSTE 2 onder 1 kap met berging(garage mogelijk)op een TOP-kavel vanaf 360 m2 grond a/h water met een heerlijke diepe tuin van c.a. 17 meter op het zonnige Westen!

Waar vind je vandaag de dag nog zo’n heerlijk woonaanbod op zo’n riante kavel (breedte ruim 12 meter!) met parkeermogelijkheid voor 2 auto’s op eigen terrein en waar ook nog eens de mogelijkheid is om uw eigen woning heen te lopen vanwege de ruimte naast de garage!

Niet voor niets stellen wij : WIERINGERWAARD OM TE WONEN !

Wij heten u dan ook van harte welkom in Wieringerwaard waar u nog rust, ruimte, groen en frisse lucht volop aanwezig vindt. Aan de Bovenwiel gaat PAR2 hier een tiental twee-onder-één-kapwoningen realiseren die in 4 typen gebouwd kunnen worden. Dus de keus is aan u!

Type IRIS heeft u het volgende te bieden:
Voorentree/hal met de toiletruimte en uiteraard de meterkast. Aan de straatzijde bevindt zich de open keuken die vanwege de plaats van het raam door u in een L-vorm kan worden geplaatst. Aansluitend de tuingerichte woonkamer met extra raam in de zijgevel voor extra zon en lichtinval. Via de loopdeur (dubbele openslaande tuindeuren mogelijk) komt u in de diepe en zonnige achtertuin waar het zomers natuurlijk perfect vertoeven is.

Op de eerste verdieping ( met rechte gevels) 3 slaapkamers en de badkamer. Vaste trap naar de tweede verdieping waar zolder/cv-berging. Type IRIS wordt gebouwd met WONINGBORG GARANTIE, heeft ANKERLOZE woningscheidende spouwmuren en ONDERBROKEN vloeren, HR ++ glas, HR CV/LV met stoffilter, warmte-terug-win-unit en biedt u naast een fijne woontoekomst ook een gezond woon-en leefklimaat.

Type IRIS is beschikbaar voor  € 199.500,= V.O.N. (en met garage € 209.500,= V.O.N.)

Ga voor een brochure naar of bel met onze projectmakelaar  T: J.Duin 06-39-88-14-97 of E: IRIS de vrijheid van een tweekapper!

Share |
Meer woningen
Meer woningen