Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Defensie-eiland ZUID. F1A, Woerden Powered by Niki
Nieuwbouw:
Defensie-eiland ZUID. F1A, Woerden

Type: Koop
Plaats: Woerden
Aantal: 6
Soort: Appartement
Prijs: € 737.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Woerden
Info
Na het succes van plandelen Noord en  is het nu tijd voor hét slotstuk: . De laatste fase van dit unieke eiland in de stad Woerden waar vroeger noeste arbeid werd verricht en je nu uniek en rustig kunt wonen, is momenteel in verkoop.

WONEN OP DEFENSIE-EILAND
Op de r...

Volledige omschrijving
Na het succes van plandelen Noord en  is het nu tijd voor hét slotstuk: . De laatste fase van dit unieke eiland in de stad Woerden waar vroeger noeste arbeid werd verricht en je nu uniek en rustig kunt wonen, is momenteel in verkoop.

WONEN OP DEFENSIE-EILAND
Op de rand van de binnenstad en gelegen aan de singel van  vind je . Een plek met een rijke historie en een industrieel karakter, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Hier woon je heerlijk ontspannen, maar geniet je tegelijkertijd ook van alles wat Woerden te bieden heeft.

ZEVEN UNIEKE IDENTITEITEN
Zuid is niet zomaar een slotstuk van Defensie-eiland; de diversiteit aan  woningtypes is enorm. Er is voor iedereen wel een woning om heerlijk in thuis te komen. Zuid bestaat uit 7 blokken woningen, ontworpen door verschillende architecten. Allen met een unieke uitstraling en daardoor een eigen unieke identiteit. Kies voor een  appartement, een  kadewoning,  wonen aan het water,  wonen in de industriële straat, een  appartement, wonen met Lef of  en-suite wonen!

Omgeving
Naast het authentieke pand De Wasserij komt een prachtig puur en compact appartementengebouw te staan. Een uniek en eigentijds gebouw, dat tegelijkertijd perfect past bij het industriële karakter van het eiland. De architectuur is geïnspireerd op de fabrieksgebouwen, zoals deze begin 20e eeuw werden gebouw...

Volledige omschrijving
Naast het authentieke pand De Wasserij komt een prachtig puur en compact appartementengebouw te staan. Een uniek en eigentijds gebouw, dat tegelijkertijd perfect past bij het industriële karakter van het eiland. De architectuur is geïnspireerd op de fabrieksgebouwen, zoals deze begin 20e eeuw werden gebouwd. De combinatie van beton, baksteen en glas zorgen voor een ferme uitstraling en de duidelijk afleesbare gevelindeling. Dit geeft het gebouw een helder en puur karakter. Daarnaast zijn alle zeven ruime appartementen voorzien van verdiepingshoge ramen, welke veel licht toelaten in de woning een geweldig uitzicht over het water bieden. Ieder appartement is uniek, geen plattegrond en/of buitenruimte gelijk en ze variëren tussen de 100 en 215 m² woonoppervlakte.

Meer weten over de appartementen? Eerlijk en écht, dat ben jij. Vrienden en familieleden zijn niet voor niets dol op je. De hele club komt geregeld over de vloer bij jou. Jouw huis is dé plek om samen te komen, spelletjes te spelen en bij te kletsen met elkaar. En zodra iedereen weer weg is, kruip jij weer lekker op de bank met een goed boek en een warme kop thee!

Share |
Meer woningen
Meer woningen