Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Defensie-eiland ZUID. F1A, Woerden Powered by Niki
Nieuwbouw:
Defensie-eiland ZUID. F1A, Woerden

Type: Koop
Plaats: Woerden
Aantal: 7
Soort: Rijwoning
Prijs: € 495.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Woerden
Info
Na het succes van plandelen Noord en  is het nu tijd voor hét slotstuk: . De laatste fase van dit unieke eiland in de stad Woerden waar vroeger noeste arbeid werd verricht en je nu uniek en rustig kunt wonen, is momenteel in verkoop.

WONEN OP DEFENSIE-EILAND
Op de r...

Volledige omschrijving
Na het succes van plandelen Noord en  is het nu tijd voor hét slotstuk: . De laatste fase van dit unieke eiland in de stad Woerden waar vroeger noeste arbeid werd verricht en je nu uniek en rustig kunt wonen, is momenteel in verkoop.

WONEN OP DEFENSIE-EILAND
Op de rand van de binnenstad en gelegen aan de singel van  vind je . Een plek met een rijke historie en een industrieel karakter, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Hier woon je heerlijk ontspannen, maar geniet je tegelijkertijd ook van alles wat Woerden te bieden heeft.

ZEVEN UNIEKE IDENTITEITEN
Zuid is niet zomaar een slotstuk van Defensie-eiland; de diversiteit aan  woningtypes is enorm. Er is voor iedereen wel een woning om heerlijk in thuis te komen. Zuid bestaat uit 7 blokken woningen, ontworpen door verschillende architecten. Allen met een unieke uitstraling en daardoor een eigen unieke identiteit. Kies voor een  appartement, een  kadewoning,  wonen aan het water,  wonen in de industriële straat, een  appartement, wonen met Lef of  en-suite wonen!

Omgeving
Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: . Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning heeft een vierkante plattegrond waardoor er weer een hele andere di...

Volledige omschrijving
Lef is ontworpen door een op Defensie Eiland bekende architect: . Door zijn expertise op de rest van het eiland heeft hij een ontwerp met lef kunnen maken die én origineel is én perfect past bij de rest van de architectuur. Deze woning heeft een vierkante plattegrond waardoor er weer een hele andere dimensie ontstaat. De grote raampartijen zorgen ervoor dat er veel licht binnen is en door de donkere omlijstingen zien ze er anders dan anders uit; Lef! 

Highlights LEF.
  • Vanaf € 495.500 v.o.n.
  • Maar liefst 155 m2  woonoppervlak
  • Gelegen in de autoluwe Industriestraat
  • Keuken voor of achter; aan jou de keus
  • 3 slaapkamers
  • Vrije zolder om zelf nog helemaal in te delen
  • Casco keuken, badkamer & toilet; helemaal naar eigen wens in te vullen
  • Royale tuin (ca. 8m diep en 8m breed) gelegen op Zuidoosten
  • 1 parkeerplaats in de parkeergarage
Meer weten over woningtype Lef? 
Durfal is door de jaren heen jouw bijnaam geworden. Het leven zie je als een ontdekkingsreis en 
 daarom stap jij graag uit je comfort zone. Je bent altijd dingen aan het ondernemen – zowel alleen  als samen. Thuiskomen betekent voor jou nieuwe plannen uitstippelen en je bucketlist in alle rust  aanvullen. Jouw ‘basiskamp’ voor al je snode plannen en wilde ideeën. 

Share |
Meer woningen
Meer woningen