Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De 7 Gevels, Woerden Powered by Niki
Nieuwbouw:
De 7 Gevels, Woerden

Type: Koop
Plaats: Woerden
Aantal: 6
Soort: Appartement
Prijs: € 152.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Woerden
Info
Kom ook wonen in De 7 Gevels in het centrum van Woerden...
Een twee-kamerappartement of een vier kamerappartement? Heb je liever een herenhuis of misschien zelfs wel een penthouse op het oog? In totaal zijn er 42 appartementen en 9 woningen.
Wonen aan de Hogewalstraat Volledige omschrijving
Kom ook wonen in De 7 Gevels in het centrum van Woerden...
Een twee-kamerappartement of een vier kamerappartement? Heb je liever een herenhuis of misschien zelfs wel een penthouse op het oog? In totaal zijn er 42 appartementen en 9 woningen.
Wonen aan de Hogewalstraat
Knus en rustig wonen in het centrum van Woerden. Op het gemak een boekje lezen in de zonnige tuin terwijl de kinderen buiten aan het spelen zijn. Daarna nog even boodschappen doen, te voet, want de winkelstraten liggen toch om de hoek. Dat kan allemaal in de 5 ruime eengezinswoningen in de Hogewalstraat midden in het centrum van Woerden.
 
Wonen aan het Plantsoen
De nog beschikbare appartementen zijn gelegen aan het Plantsoen. Het mooiste van alles is misschien nog wel dat de appartementen in De 7 Gevels, ook al liggen zij in het stadscentrum, over een geheel vrij uitzicht beschikken! Vanuit het appartement kijk je op het water en de groene oevers van de Singel, het Plantsoen en het achterliggende voormalige exercitieveld. De appartementen op de begane grond hebben zelfs een ruime zonnige tuin en beschikken over een eigen entree vanaf de straatzijde.
De 7 Gevels ligt in Woerden-Centrum aan het Plantsoen. Zelfs de meest kritische beschouwer zal moeten toegeven dat dit een lokatie is met grote kwaliteiten. Het Plantsoen bevindt zich net binnen de Singel en maakt daarmee deel uit van het historische centrum van Woerden. De hoofdwinkelstraat, de Voorstraat ligt letterlijk om de hoek. Het vernieuwde Kerkplein en het sfeervolle Kazerneplein met vele horecagelegenheiden en leuke terrasjes liggen op slechts vijf minuten lopen. Monumentale gebouwen als Kasteel Woerden en de Petruskerk zijn zelfs nog dichterbij.
 
 

Omgeving
Type K: 2-kamer appartementen van 57-59 m2 (bouwnummers 21, 22, 32, 33, 43 en 44)
Deze twee-kamer appartementen zijn gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping en hebben allen een balkon grenzend aan de woonkamer met uitzicht op het Plantsoen. Deze appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken e...

Volledige omschrijving
Type K: 2-kamer appartementen van 57-59 m2 (bouwnummers 21, 22, 32, 33, 43 en 44)
Deze twee-kamer appartementen zijn gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping en hebben allen een balkon grenzend aan de woonkamer met uitzicht op het Plantsoen. Deze appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken en een grote slaapkamer. Door de betaalbaarheid en ligging midden in het centrum van Woerden zijn ze ideaal voor starters!
  • Gebruiksopervlakte van circa 57-59 m2
  • Woonkamer met open keuken van circa 31 m2
  • Eén slaapkamer van circa 10 m2
  • Sanitair van Villeroy&Boch serie Architectura en kranen van Venlo Nimbus
  • Luxe moderne vloer- en wandtegels
  • Separaat toilet (wandcloset)
  • Standaard keukenblok (uitbreiding via showroom mogelijk)
  • Inpandige berging met opstelplaats voor wasmachine en wasdroger
  • Privé parkeerplaats en berging op het binnenterrein
Wonen in Woerden-Centrum al vanaf € 152.500,- v.o.n.
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen