Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Groene Vuurvlinder, Wolvega
Nieuwbouw:
De Groene Vuurvlinder, Wolvega

Type: Koop
Plaats: Wolvega
Aantal: 8
Soort: Rijwoning
Prijs: € 149.750 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Wolvega
Info

De 12 MODERNE RIJWONINGEN en de 4 MARKANTE HOEKWONINGEN kenmerken zich door hun moderne interieur en adembenemende lichtinval. De authentieke bouwmaterialen geven de woningen bovendien een eigentijdse uitstraling. U kunt kiezen uit diverse uitbouwmogelijkheden, zoals een erker of dakkapel. Alle woningen...

Volledige omschrijving

De 12 MODERNE RIJWONINGEN en de 4 MARKANTE HOEKWONINGEN kenmerken zich door hun moderne interieur en adembenemende lichtinval. De authentieke bouwmaterialen geven de woningen bovendien een eigentijdse uitstraling. U kunt kiezen uit diverse uitbouwmogelijkheden, zoals een erker of dakkapel. Alle woningen zijn voorzien van een innovatief en energiezuinig klimaatsysteem.

* Inhoud ca. 421 m³ excl. bijkeuken (24.72 m³) = optioneel
* Woonoppervlak ca. 124,50 m² excl. bijkeuken (7,5 m²) = optioneel

Indeling: o.a. entree, hal, toilet, tuingerichte woonkamer (± 32 m²), open keuken (± 10 m²), bijkeuken (9 m²)optioneel. Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (± 11, 11½ en 12 m²), badkamer, middels vaste trap naar zolder (± 26 m²).  * Exclusief keuken met standaard sanitair

Daarnaast beschikt u over zonnecollectoren, zodat u optimaal gebruik maakt van natuurlijke energiebronnen. Bij het kopen van een eerste woning komt heel wat kijken. Dat weten wij als geen ander. Daarom is er de speciale Lindewijk Hypotheek van de Rabobank. Zo weet u zeker dat u goed zit. De Lindewijk, een investering in de toekomst.

 

DE VOORDELEN:
* De ideale starterswoning voor nu en later
* Betaalbaar wonen op een droomlocatie
* Energiezuinig: goed voor natuur en uw portemonnee
* Financiële voordelen met de Lindewijk Hypotheek

Van de eerste 8 woningen uit de 1e fase, gelegen aan het Koolwitje, is  reeds 100% verkocht!

 

De 2e fase, bestaande uit 8 woningen gelegen aan het Boswitje, start de bouw bij 80% verkocht. Bij loting is reeds 40% verkocht!( nog 5 woningen beschikbaar!)

Start bouw 1e fase 26 april 2012, dan wordt de 1e paal geslagen!

Omgeving

De Groene Vuurvlinder ligt in het hart van de Lindewijk. Dit deel van de wijk heeft de sfeervolle uitstraling van een tuindorp. Alle woningen staan aan of vlakbij water dat aansluit op natuurgebied de Lindevallei. Hier kunt u vrij wandelen over de paden, genieten van de Schotse Hooglanders en de vele wa...

Volledige omschrijving

De Groene Vuurvlinder ligt in het hart van de Lindewijk. Dit deel van de wijk heeft de sfeervolle uitstraling van een tuindorp. Alle woningen staan aan of vlakbij water dat aansluit op natuurgebied de Lindevallei. Hier kunt u vrij wandelen over de paden, genieten van de Schotse Hooglanders en de vele watervogels in de Lindepolder. De wijk heeft bovendien een eigen recreatieplas. Picknicktafels, speeltoestellen en zonplekken garanderen zwemplezier voor het hele gezin.

 

Uitstekende verbinding met de Randstad, binnen anderhalf uur bent u in de steden Utrecht en Amsterdam. Een rit naar Leeuwarden kost u dertig minuten en hartje Groningen ligt op minder dan een uur rijden. De spoorverbinding, een winkelcentra met o.a. Jumbo, Lidl, Dirck van de Broek, een bank, huisartsenpraktijk, apotheek, leeszaal e.d. vindt u om de hoek.

Share |
Meer woningen
Meer woningen