Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wolvega Sickengastraat, Wolvega
Nieuwbouw:
Wolvega Sickengastraat, Wolvega

Type: Koop
Plaats: Wolvega
Aantal: 16
Soort: Hoekwoning, Rijwoning
Prijs: € 141.400 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Wolvega
Info

Nieuwbouw 16 STARTERS/SENIORENWONINGEN met TUIN,  eigen BERGING en PARKEERPLAATS op loopafstand van het centrum van Wolvega. Seniorenwoningen met slaap-en badkamer op de beganegrond!

De ligging van deze energiezuinige woningen garandeert een gevoel van geborgenheid wat men in nieuwbouwplann...

Volledige omschrijving

Nieuwbouw 16 STARTERS/SENIORENWONINGEN met TUIN,  eigen BERGING en PARKEERPLAATS op loopafstand van het centrum van Wolvega. Seniorenwoningen met slaap-en badkamer op de beganegrond!

De ligging van deze energiezuinige woningen garandeert een gevoel van geborgenheid wat men in nieuwbouwplannen zelden tegenkomt. Het inbreidingsplan aan de Sickengastraat is bij uitstek geschikt voor kleinere huishoudens met voldoende privacy om in eigen tuin te verblijven en tegelijk biedt de besloten ligging van het plan een sociale omgeving die uitnodigt tot het maken van "een praatje over de heg". Gebouwd van moderne, duurzame materialen maar met een duidelijke knipoog naar de architectuur van weleer: de woningen combineren sfeer en comfort op ongebruikelijke wijze in dit fraaie plan. De woningen kunnen op meerdere manieren ingedeeld worden, allen met een tuingerichte woonkamer voor optimale privacy.

Er is een mogelijkheid voor slaap- en badkamer beneden (seniorenwoning) en alle woningen worden standaard opgeleverd met compleet sanitair en tegelwerk. Iedere woning beschikt over zijn eigen berging en eigen parkeerplaats, bepaalde woningen in de achtertuin en de rest bij de parkeerplaats. Hier is tevens voldoende  parkeerruimte voor bezoekers.

Totaal 10 Tussenwoningen prijzen vanaf €141.400,00 t/m €152.600,00 v.o.n. (incl. berging en eigen parkeerplaats!)
Totaal 6 Eindwoningen prijzen vanaf €145.500,00 t/m €163.000,00 v.o.n. (incl. berging en eigen parkeerplaats!)

Omgeving

Wolvega ligt in de fraaie gemeente Weststellingwerf  (Zuid-Oost Friesland) met zijn prachtige natuurgebieden als de Rottige Meenthe en de Lindevallei. Grenzend aan de gemeente Weststellingwerf liggen o.a. het Nationaal Park Drents-Friese Wold, Nationaal Park De We...

Volledige omschrijving

Wolvega ligt in de fraaie gemeente Weststellingwerf  (Zuid-Oost Friesland) met zijn prachtige natuurgebieden als de Rottige Meenthe en de Lindevallei. Grenzend aan de gemeente Weststellingwerf liggen o.a. het Nationaal Park Drents-Friese Wold, Nationaal Park De Weerribben en het natuurgebied De Eese. De omgeving leent zich uitstekend voor fietsen, varen, wandelen en paardrijden.  Weststellingwerf is een echte paardengemeente, de modernste drafbaan van Nederland staat in Wolvega.

Waterrecreatie per boot of kano is goed mogelijk op de riviertjes de Tjonger en de Lende, beide riviertjes sluiten aan op het Friese merengebied inclusief het IJsselmeer.

Wolvega is een aangenaam dorp met ca. 12500 inwoners en heeft een gezellig centrum en een uitgebreid winkelaanbod. Bovendien ligt Wolvega centraal aan de A32 die het dorp verbindt met Heerenveen, Leeuwarden, Steenwijk, Meppel en Zwolle. Wolvega is goed bereikbaar per auto en trein.

Kijk voor meer info www.weststellingwerf.nl of www.wolvega.com of www.vvvweststelingwerf.nl



Share |
Meer woningen
Meer woningen