Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Mooi Betaalbaar Wonen in Wolvega, Wolvega Powered by Niki
Nieuwbouw:
Mooi Betaalbaar Wonen in Wolvega, Wolvega

Type: Koop
Plaats: Wolvega
Aantal: 3
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 139.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Wolvega
Info
Ben of ken jij iemand die betaalbaar wil wonen in Wolvega? Dan belonen wij tipgevers en kopers met € 1.000, -. Wonen op het mooiste stukje bouwgrond van Wolvega is al mogelijk vanaf € 125.000 v.o.n. inclusief grond.

Voor ieder wat wils
Fase 2 bestaat in tot...

Volledige omschrijving
Ben of ken jij iemand die betaalbaar wil wonen in Wolvega? Dan belonen wij tipgevers en kopers met € 1.000, -. Wonen op het mooiste stukje bouwgrond van Wolvega is al mogelijk vanaf € 125.000 v.o.n. inclusief grond.

Voor ieder wat wils
Fase 2 bestaat in totaal uit 9 woningen. Alle woningen hebben een eigen tuin op het zuiden en grenzen direct aan het park. De woningen zijn bij uitstek geschikt voor starters, singles en jonge gezinnen op zoek naar een nieuwbouwwoning midden in een bestaande, groene, rustige en kindvriendelijke wijk.

Keuzevrijheid
Er is keuze uit diverse woningplattegronden en gevelmaterialen. Daarnaast wordt volop ruimte geboden voor zelfwerkzaamheid. Meacasa geeft ook een snelwonen-garantie®, aangezien de woningen in slechts drie maanden worden gebouwd en opgeleverd.

Onderhoudsarm wonen
Meacasa biedt haar kopers daarnaast comfort en energiezuinig wonen. Zo zijn alle achtertuinen op het zuiden georiënteerd. De woningen worden standaard voorzien van zonnecollectors en drielaagse beglazing in de kozijnen. Bovendien zijn de woningen volledig onderhoudsarm. Schilderen is dus verleden tijd.

Omgeving
Of je nu een starter bent, wel of geen kinderen hebt of van uw oude dag wilt genieten, het plan heeft voor elke portemonnee en gezinssituatie wat wils!

Keuzevrijheid:
Het plan bestaat in totaal uit 20 kwalitatief hoogwaardige en duurzame woningen, waarvan er 2 hoekwoningen ...

Volledige omschrijving
Of je nu een starter bent, wel of geen kinderen hebt of van uw oude dag wilt genieten, het plan heeft voor elke portemonnee en gezinssituatie wat wils!

Keuzevrijheid:
Het plan bestaat in totaal uit 20 kwalitatief hoogwaardige en duurzame woningen, waarvan er 2 hoekwoningen op een ruime kavel interessant zijn voor (jonge) gezinnen met of zonder kinderen. De stedenbouwkundige hofverkaveling ligt vast, maar op de uiterlijke verschijning heb je straks zelf invloed. Je kunt een keuze maken tussen drie verschillende soorten gevelsteen, waardoor je een eigen identiteit aan de woning kunt geven. 

Jouw woning wordt standaard semi-casco aangeboden. Semi-casco betekent dat de woning is voorzien van installaties, dekvloer en spuitwerk. Je dient bij semi-casco vervolgens zelf de binnenwanden, binnendeuren, sanitair en tegelwerk te plaatsen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen dat Meacasa de woning volledig afbouwt.

Standaard duurzaam:
Alle woningen worden standaard voorzien van een zonneboiler, drielaagse beglazing en zeer hoogwaardige isolatie ten gunste van jouw energierekening. Daarnaast zijn alle woningtypen uitgevoerd met kunststof kozijnen met verdiepte profielen, hoogwaardige keramische dakpannen en onderhoudsarme materialen, zodat schilderen niet meer nodig is. Ook hebben alle woningen een berging in de tuin.

Indeling:
Je komt middels een entree aan de voorzijde de woning binnen met een apart toilet in de hal. De woning heeft een heerlijke royale woonkamer met open keuken aan de voorzijde.

De ruime woonkamer geeft je alle vrijheid qua inrichting. De tuin is direct vanuit de woonkamer bereikbaar, middels de terrasdeuren. Uiteraard is de tuin uitgerust met een solide houten berging voor de fietsen, tuinmeubelen of anderszins. De tuin wordt aan de achterzijde afgeschermd met begroeide gaashekwerken en fraaie leibomen tussen de bergingen, die je optimale privacy bieden.

Op de verdieping kunnen drie slaapkamers gerealiseerd worden. Tot slot beschikt de woning over een ruime opbergzolder, die bereikbaar is middels een vaste trap. Het is ook mogelijk te kiezen voor bijvoorbeeld een 4e slaapkamer op de 2e verdieping.

Hypotheekaanbieding:
Tot slot biedt Meacasa in samenwerking met ABN AMRO Friesland een unieke hypotheekaanbieding exclusief voor dit project. Informeer naar de mogelijkheden!

Met onderstaande link kun je alvast je eigen plattegrond indelen:
/>
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Makelaardij Hoekstra (058-3)

Share |
Meer woningen
Meer woningen