Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Louis Davids Kwartier, Zandvoort Powered by Niki
Nieuwbouw:
Louis Davids Kwartier, Zandvoort

Type: Koop
Plaats: Zandvoort
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 625.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Zandvoort
Info
Op de huidige parkeer- en groenstrook tussen de Prinsesseweg en de Koningsstraat in Zandvoort ontwikkeld AM het vervolg van het Louis Davids Carré met de naam Louis Davids Kwartier. Het project wordt ontworpen in de typisch zandvoortse sfeer met veel individuele details zoals erkers, bloemkozijnen en typer...

Volledige omschrijving
Op de huidige parkeer- en groenstrook tussen de Prinsesseweg en de Koningsstraat in Zandvoort ontwikkeld AM het vervolg van het Louis Davids Carré met de naam Louis Davids Kwartier. Het project wordt ontworpen in de typisch zandvoortse sfeer met veel individuele details zoals erkers, bloemkozijnen en typerende dakkapellen.

AM heeft dit project samen met de potentiële kopers ontwikkeld. Door middel van enquêtes hebben geïnteresseerden hun woonvoorkeuren aangegeven. Dit heeft geresulteerd in een project met 32 eengezinswoningen en 11 appartementen.

De woningen zijn in de basis in 4 hoofdtypen verdeeld. Aan de Koningsstraat komen 12 woningen van ca 95 m2 met een dakterras. Aan het eind van dit blok komen 2 woningen van ca 113 m2 met tuin. Aan de Prinsesseweg komen 2 verschillende woningtypes. Het eerste blok betreft 12 herenhuizen met een tuin. Deze worden in drie verschillende varianten aangeboden,3 lagen met een plat dak, 3 lagen met een kap en 4 lagen met een kap.

Het tweede blok betreft de zogenaamde dekwoningen, deze worden zowel in 3 lagen als in 4 lagen aangeboden en hebben een dektuin van bijna 20 meter lang.

Op de kop van het project wordt een kelinschalig appartementgebouw met 11 appartementen ontwikkeld. Het gebouw krijgt met een torentje op de hoek een echte Zandvoortse uitstraling. De appartementen variëren van 56 tot 138 m2.

Omgeving
Maar liefst 7 van de Herenhuizen bieden door hun 4e woonlaag wel heel erg veel ruimte.
Deze woningen hebben een woonoppervlak van bijna 190 m2.

Eén van deze types is Monaco
Op de begane grond vindt u naast de entree een hobby-/werk-/ of slaapkamer en daarachter een zeer royale leefkeu...

Volledige omschrijving
Maar liefst 7 van de Herenhuizen bieden door hun 4e woonlaag wel heel erg veel ruimte.
Deze woningen hebben een woonoppervlak van bijna 190 m2.

Eén van deze types is Monaco
Op de begane grond vindt u naast de entree een hobby-/werk-/ of slaapkamer en daarachter een zeer royale leefkeuken. Door de vide heeft u een zee aan licht in deze ruimte en direct contact met de bovengelegen woonkamer. Door de extra slaapkamer op de begane grond is deze woning ook geschikt om deels te verhuren of als kangoeroe woning om ouders in huis te nemen.
Op de 2e verdieping vindt u 2 zeer grote slaapkamers, maar dit kunnen er met gemak ook 3 of 4 worden. Ook bevindt zich op deze verdieping een royale badkamer met bad, douche en wastafel en een separaat toilet.
Op de 3e verdieping vindt u nog eens 2 royale slaapkamers en een 2e badkamer met douche en wastafel.

Share |
Meer woningen
Meer woningen