Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Parkkwartier Zuid, Zeewolde Powered by Niki
Nieuwbouw:
Parkkwartier Zuid, Zeewolde

Type: Koop
Plaats: Zeewolde
Aantal: 27
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 150.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Zeewolde
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers
Welkom in Zeewolde, Zee van Mogelijkheden

De Flevopolder is een uniek stuk van Nederland. Alles wat ons land in de ogen van buitenlanders zo bijzonder maakt - het water, het groen, het weidse land en de vlakke horizon - het is hier allemaal in grote overmaat aanwezig. Groen, weidsheid en water b...

Volledige omschrijving
Welkom in Zeewolde, Zee van Mogelijkheden

De Flevopolder is een uniek stuk van Nederland. Alles wat ons land in de ogen van buitenlanders zo bijzonder maakt - het water, het groen, het weidse land en de vlakke horizon - het is hier allemaal in grote overmaat aanwezig. Groen, weidsheid en water brengen een mens tot rust en in balans. Geven ruimte om adem te halen. Daarom is de polder bij uitstek een gebied om te wonen, te werken en te recreëren.

In die weidse en rustgevende Flevopolder ligt Zeewolde. Een fraai dorp aan het Wolderwijd. Omgeven door water, weilanden en bos (het grootste loofbos van Nederland!). Het is precies die afwisseling in het landschap die Zeewolde zo aantrekkelijk maakt als woonplek. Met prima voorzieningen en ongekende recreatiemogelijkheden. Uitstekend bereikbaar en toch ver weg van de files en verkeerslawaai.

Zeewolde is actief en toekomstgericht, biedt ruimte en een zee van mogelijkheden. Het dorp is gebouwd op de groei, heeft uitstekende voorzieningen voor jong en oud, uitgebreide sportfaciliteiten, een zwembad, een aantrekkelijk winkelaanbod en prima scholen. Ook voor toekomstgerichte bedrijven is Zeewolde een aantrekkelijke vestigingsplaats: centraal gelegen, goed bereikbaar en met een zee van ruimte.

Omgeving
De situatie en de verschillende kavels
 
In het ontwerp van Parkkwartier Zuid zijn in totaal 39 kavels opgenomen die, binnen de spelregels naar uw eigen wensen en inzichten, bebouwd mogen worden. De resterende kavels liggen aan de westzijde van het plan aan verschillende soorten ...

Volledige omschrijving
De situatie en de verschillende kavels
 
In het ontwerp van Parkkwartier Zuid zijn in totaal 39 kavels opgenomen die, binnen de spelregels naar uw eigen wensen en inzichten, bebouwd mogen worden. De resterende kavels liggen aan de westzijde van het plan aan verschillende soorten openbare ruimtes. Er is keuze uit kavels gelegen aan de Singel, aan de Brinken een aan de Groene Westrand.
 
Voldoende variatie
Mede door de vloeiende lijnen van het stedenbouwkundig plan is er enige variatie in de maten van de kavels. De oppervlaktes variëren van circa 305 m2 tot 500 m2. De grond wordt bouwrijp opgeleverd.
 
Voor wie
De kavels zijn voor elke belangstellende die graag een woonhuis naar eigen ontwerp wil bouwen. Het is toegestaan om een woning met een werk- of praktijkruimte te bouwen, nadere informatie hierover is bij de gemeente verkrijgbaar.
 
Voor meer informatie over de vrijstaande kavels, neem contact op met de makelaars.

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Parkkwartier Zuid, Zeewolde Impressie 2: Parkkwartier Zuid, Zeewolde Impressie 3: Parkkwartier Zuid, Zeewolde
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen