Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Tol - Zevenaar, Zevenaar Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Tol - Zevenaar, Zevenaar

Type: Koop
Plaats: Zevenaar
Aantal: 8
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 262.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Zevenaar
Info
De Tol
Groen Tuindorp in Groot Holthuizen

De wijk Groot Holthuizen bestaat uit vijf buurtschappen: De Tol, De Bem, De Stede, De Holtkamp en Het Hof. Elk buurtschap wordt gekenmerkt door een eigen karakter. In buurschap De Tol ervaar je het echte dorpse leven. Het buurtschap...

Volledige omschrijving
De Tol
Groen Tuindorp in Groot Holthuizen

De wijk Groot Holthuizen bestaat uit vijf buurtschappen: De Tol, De Bem, De Stede, De Holtkamp en Het Hof. Elk buurtschap wordt gekenmerkt door een eigen karakter. In buurschap De Tol ervaar je het echte dorpse leven. Het buurtschap bestaat uit een netwerk van smalle straatjes. Er zijn rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vijstaande woningen.

Lekker naar buiten
Wandelen, de hond uitlaten of lekker buiten spelen? Dat kan in het groene mozaïek, het natuurlijke lint dat langs de zuidkant van Groot Holthuizen loopt. Daarnaast zijn er in en rondom De Tol mooie groenzones, trapveldjes en speeltuinen te vinden.

Rustige straat
Als je in de tuin zit, luister je liever naar kwetterende vogels dan naar ronkende auto's. Daarom liggen er tussen de verschillende buurtschappen van Groot Holthuizen alleen wandel- en fietspaden. Van sluipverkeer heb je dus geen last; auto's die in jouw buurtschap komen, moeten er ook echt zijn. Fijn voor jou, maar bovenal voor de kinderen. Zij kunnen veilig spelen op straat.

Goed bereikbaar
Groot Holthuizen beschikt over een uitgebreid fietsnetwerk dat De Tol verbindt met het centrum, scholen en het station. Ook de A12 is dichtbij; je rijdt er binnen tien minuten naar toe. Ga je liever met het openbaar vervoer? Dan bieden de bus en de trein uitkomst.

Omgeving
12 Drie-onder-een-kapwoningen

De huizen worden gekenmerkt door twee lagen met een kap, een strakke aansluiting van de gevel op het dak, omkaderde kozijnen en mooie details in het metselwerk. Ze staan op verschillende plekken in de woonstraten.

Share |
Meer woningen
Meer woningen