Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Zevenaar Het Kapiteel, Zevenaar Powered by Niki
Nieuwbouw:
Zevenaar Het Kapiteel, Zevenaar

Type: Koop
Plaats: Zevenaar
Aantal: 10
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 309.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Zevenaar
Info
De Stede
De Stede is een uitbreidingslocatie die tamelijk landelijk gelegen is. Om een goede, geleidelijke en natuurlijke overgang van stad naar buitengebied te creëren is er gekozen om in lage woningdichtheid te bouwen: voornamelijk tweekappers, vrijstaande woningen en  twee korte bl...

Volledige omschrijving
De Stede
De Stede is een uitbreidingslocatie die tamelijk landelijk gelegen is. Om een goede, geleidelijke en natuurlijke overgang van stad naar buitengebied te creëren is er gekozen om in lage woningdichtheid te bouwen: voornamelijk tweekappers, vrijstaande woningen en  twee korte blokjes met hoek- en rijwoningen. Door deze woningtypes en door ze te combineren met een garage ontstaat er kleinschaligheid en verdunning.

Woningen

De woningen zijn allemaal gericht op de straat en volgen de boogstraal van de straat. Elke straat begint en eindigt met een vrijstaande woning. De randen van het plangebied hebben dus de laagste dichtheid. In het binnen gebied, aan de Helmingshaag bevinden zich nog 2 korte rijtjes (of brede tweekappers).
In het plan Het Kapiteel worden in totaal 24 grondgebonden woningen ontwikkeld. Dit betreft een combinatie van vrijstaande/geschakelde, twee-onder-een-kap, hoek- en rijwoningen. De te realiseren woningen zijn zeer divers en hebben een woonoppervlakte tussen de ca. 113 en 137 m2.

Keuzevrijheid

In ons plan Het Kapiteel valt er voor iedereen iets te kiezen, een vrijstaande woning, twee-onder-een-kapwoning, hoekwoning of tussenwoning. Waarbij elke woning een keur aan opties heeft in de plattegronden, uitbreidingen, voorzieningen en energiepakketten.

Omgeving
Tien royale halfvrijstaande woningen worden gebouwd. Zes van deze woningen zijn gelegen aan de Stedesingel, uitkijkend op de groende weide. De overige vier halfvrijstaande woningen zijn gelegen aan de Helmingshaag, aan weerszijde van de straat. Deze woningen bestaan uit twee bouwlagen met kap en zijn varië...

Volledige omschrijving
Tien royale halfvrijstaande woningen worden gebouwd. Zes van deze woningen zijn gelegen aan de Stedesingel, uitkijkend op de groende weide. De overige vier halfvrijstaande woningen zijn gelegen aan de Helmingshaag, aan weerszijde van de straat. Deze woningen bestaan uit twee bouwlagen met kap en zijn variërend aan de voorzijde voorzien van een topgevel.

Share |
Meer woningen
Meer woningen