Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bosselaar Zuid, Zevenbergen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Bosselaar Zuid, Zevenbergen

Type: Koop
Plaats: Zevenbergen
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 291.750 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Zevenbergen
Info
NIEUWBOUWPROJECT ‘BOSSELAAR ZUID’ te Zevenbergen.
De start van de verkoop en de verhuur van de woningen, appartementen en kavels in de eerste fase van Deelgebied 1 van deze nieuwe woonwijk is van start.

‘Bosselaar Zuid’ ligt ten zuiden van het bestaande Bosselaar, vlakbij het centrum van Ze...

Volledige omschrijving
NIEUWBOUWPROJECT ‘BOSSELAAR ZUID’ te Zevenbergen.
De start van de verkoop en de verhuur van de woningen, appartementen en kavels in de eerste fase van Deelgebied 1 van deze nieuwe woonwijk is van start.

‘Bosselaar Zuid’ ligt ten zuiden van het bestaande Bosselaar, vlakbij het centrum van Zevenbergen. De wijk bestaat uit drie deelgebieden. In het eerste deel verschijnen bouwkavels, appartementen, rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, semibungalows en een brede school. De appartementen en een deel van de semibungalows zullen verhuurd worden. De kavels en de overige woningen worden te koop aangeboden.
Het is een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Elke plek heeft zijn eigen sfeer. Zo zijn er woningen die met hun achtertuin grenzen aan het water, en andere huizen liggen aan de rand en kijken uit over het groen. Er zijn rustige woonstraatjes en wat drukkere lanen. Met andere woorden voor ieder wat wils. De architectuur is klassiek, met mooie materialen en detailleringen.

Voor de ontwikkeling en de realisatie van dit plan hebben Berlaere Vastgoedontwikkeling, Aannemersbedrijf Van Agtmaal en Woningstichting Brabantse Waard de handen ineengeslagen en ontwikkelcombinatie Bosselaar Zuid b.v. opgericht.

Planopzet en architectuur
Bosselaar Zuid grenst aan de mooie bestaande wijk Bosselaar en ligt vlakbij het leuke centrum van Zevenbergen, tussen de Roode Vaart en de spoorlijn naar Roosendaal en Dordrecht. In Bosselaar Zuid verschijnen in totaal ca. 575 woningen. De hoofdstructuur bestaat uit een oost-westas in de vorm van een statige hoofdlaan met prachtige bomen, een noord-zuidas met brede waterpartijen en mooie groene zones aan de randen van het plan. De ontsluiting van de verschillende delen van de wijk vindt plaats via een ring van lanen, die uitkomen op de rotondes in het midden van Bosselaar Zuid.

De verkoop, verhuur en realisatie van de woningen in deelgebied 1 zal gefaseerd geschieden.
In het eerste deelgebied komen verschillende woningtypen in diverse prijsklassen, zowel koop- als huur. Er worden rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, semibungalows en appartementen gebouwd. Ook zijn er bouwkavels beschikbaar. In totaal omvat deelgebied 1 circa 180 woningen, appartementen en kavels. Daarnaast wordt er midden in dit deel van de wijk een brede school gerealiseerd.

Deelgebied 1 van Bosselaar Zuid is ruim opgezet met veel groen, water en parkeergelegenheid. Elke plek heeft zijn eigen sfeer en karakter. U kunt er wonen aan het water, het groen, een gemoedelijk woonstraatje of een prachtige levendige laan. De variatie in woningtypen en toegepaste kleuren geven de wijk een speels karakter, maar dragen er ook aan bij dat het over vele jaren nog steeds een fraaie plek is om te wonen. Het is bovendien een kindvriendelijke wijk. Kinderen kunnen vlakbij huis naar de basisschool, en het speelterrein bij de school is ook na schooltijd toegankelijk. Verder liggen er rondom dit deelgebied prachtige groene zones waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

De architectuur van de woningen is klassiek en elegant. Er is gekozen voor een traditionele inslag die verwijst naar authentieke panden die in Zevenbergen voorkomen. Kenmerkend hiervoor zijn onder andere de steile daken met grote overstekken en dakkapellen, de gemetselde schoorstenen, de erkers, de balkons, de raampartijen en de luifels. Er is bovendien bijzonder veel aandacht besteed aan de kleurstelling en de selectie van mooie materialen en detailleringen. Hierbij kunt u denken aan de gebakken dakpannen, de mooie bakstenen en details in het metselwerk, de terugliggende voegen, de gevelbanden, de betimmeringen, de hardhouten kozijnen en de chique voordeuren. In deelgebied 1 van Bosselaar Zuid komen meerdere royale bouwkavels voor. Deze hebben een prachtige ligging aan de oostkant van de wijk. De voorschriften die gelden voor de bouw van een woning op deze kavels bieden erg veel mogelijkheden om uw droomhuis te verwezenlijken.

Duurzaamheid en flexibiliteit
Bosselaar Zuid is een duurzame wijk. De woningen zijn erg energiezuinig en voldoen aan de hoogste eisen op dit gebied. U kunt hierin nog verder gaan door bijvoorbeeld een zonneboiler te laten plaatsen. De architectuur is tijdloos en de materialen zijn solide, zodat de woningen en de wijk decennia lang mooi zullen blijven. Daarnaast zijn er veel keuze-mogelijkheden om de woningen naar eigen wens in te delen of uit te breiden. Bij een groot aantal woningen is het bovendien mogelijk om in een aanbouw een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren.

Huurwoningen
De appartementen en diverse semibungalows in het plan Bosselaar Zuid worden verhuurd door Brabantse Waard. Een nieuwe woningcorporatie voortgekomen uit twee vertrouwde namen in de regio West-Brabant: Stichting Woningbouw Zevenbergen en Brabants Westhoek. Brabantse Waard verhuurt ca. 4.000 woningen in de gemeente Moerdijk. Voor meer informatie over de huurwoningen neemt u contact op met Brabantse Waard.

Slimmer Kopen®
Voor enkele woningen van type A1 bestaat de mogelijkheid deze te kopen met een flinke korting via de regeling Slimmer Kopen®. In de Slimmer Kopen® brochure vindt u meer informatie over dit product. Heeft u hier nog vragen over of bent u geïnteresseerd in dit product? Neemt u dan contact op met Brabantse Waard.

Omgeving
Twee onder één kap woningen type B1
In de gevarieerde woonomgeving aan de prachtige doorgaande groene laan, vindt u zes woningen van het type B1. Ze zijn gelegen naast de brede school. De architectuur van deze tweekappers is klassiek en elegant. Deze stijl ziet u terug in de steile kap m...

Volledige omschrijving
Twee onder één kap woningen type B1
In de gevarieerde woonomgeving aan de prachtige doorgaande groene laan, vindt u zes woningen van het type B1. Ze zijn gelegen naast de brede school. De architectuur van deze tweekappers is klassiek en elegant. Deze stijl ziet u terug in de steile kap met mooie overstekken, de dakkapel, de fraaie raampartijen en de luifel boven de voordeur. Daarnaast beschikken de woningen over een voor- en achtertuin, een riante oprit en een praktische buitenberging. Er is gekozen voor tijdloze materialen en kleuren zoals: rood-oranje gevelstenen, antracietgrijze gebakken dakpannen, hardhouten kozijnen en getimmerde goten met profilering in een stijlvolle, lichte kleur. De combinatie van deze elementen geven de woningen een klassiek uiterlijk met een belofte van modern comfort.

Indeling
De ruimte in deze elegante tweekappers is optimaal benut. In de ruime entree vindt u het toilet en de trap naar de verdieping. Via de entree betreedt u de lichte woonkamer, met aan de voorzijde het ruime zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte dat grenst aan de open keuken. De woning beschikt over openslaande tuindeuren naar de ruime achtertuin. De begane grond is voorzien van vloerverwarming die zorgt voor een constant en aangenaam binnenklimaat. Op de eerste verdieping vindt u in totaal drie slaapkamers. De grootste bevindt zich aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning. Deze slaapkamer heeft een grote dakkapel. De overige slaapkamers liggen aan de achterzijde en hebben uitzicht op de tuin. Daarnaast is er op de eerste verdieping een complete badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en toilet. Via een vaste trap betreedt u de multifunctionele zolder met diverse gebruiksmogelijkheden. Hier zijn ook de technische installaties geplaatst.

Keuzemogelijkheden
Er zijn diverse keuzemogelijkheden met betrekking tot indelingen en aanbouwen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de keuken voor in het huis te laten plaatsen of de woning aan de achterzijde te laten uitbouwen (met of zonder bijkeuken). Ook kunt u de buitenberging laten vervangen door een garage. Op de eerste verdieping is er de mogelijkheid om twee van de slaapkamers samen te voegen tot één extra grote slaapkamer. Ook kan er aan de achterzijde een dakkapel geplaatst worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om op zolder een extra slaapkamer te realiseren. Indien u andere wijzigingen wenst dan de standaard opties, dan denken we daar uiteraard graag in mee.

Optie levensloopbestendige uitbreiding
Voor deze tweekappers is ook een 'levensloopbestendige' uitbreiding ontwikkeld. Er wordt in dit geval een ruime slaapkamer en complete badkamer in een aanbouw op de begane grond gerealiseerd. De buitenberging komt hiermee te vervallen en wordt opgenomen in de aanbouw.

Share |
Meer woningen
Meer woningen