Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bosselaar Zuid, Zevenbergen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Bosselaar Zuid, Zevenbergen

Type: Koop
Plaats: Zevenbergen
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 356.750 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Zevenbergen
Info
NIEUWBOUWPROJECT ‘BOSSELAAR ZUID’ te Zevenbergen.
De start van de verkoop en de verhuur van de woningen, appartementen en kavels in de eerste fase van Deelgebied 1 van deze nieuwe woonwijk is van start.

‘Bosselaar Zuid’ ligt ten zuiden van het bestaande Bosselaar, vlakbij het centrum van Ze...

Volledige omschrijving
NIEUWBOUWPROJECT ‘BOSSELAAR ZUID’ te Zevenbergen.
De start van de verkoop en de verhuur van de woningen, appartementen en kavels in de eerste fase van Deelgebied 1 van deze nieuwe woonwijk is van start.

‘Bosselaar Zuid’ ligt ten zuiden van het bestaande Bosselaar, vlakbij het centrum van Zevenbergen. De wijk bestaat uit drie deelgebieden. In het eerste deel verschijnen bouwkavels, appartementen, rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, semibungalows en een brede school. De appartementen en een deel van de semibungalows zullen verhuurd worden. De kavels en de overige woningen worden te koop aangeboden.
Het is een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Elke plek heeft zijn eigen sfeer. Zo zijn er woningen die met hun achtertuin grenzen aan het water, en andere huizen liggen aan de rand en kijken uit over het groen. Er zijn rustige woonstraatjes en wat drukkere lanen. Met andere woorden voor ieder wat wils. De architectuur is klassiek, met mooie materialen en detailleringen.

Voor de ontwikkeling en de realisatie van dit plan hebben Berlaere Vastgoedontwikkeling, Aannemersbedrijf Van Agtmaal en Woningstichting Brabantse Waard de handen ineengeslagen en ontwikkelcombinatie Bosselaar Zuid b.v. opgericht.

Planopzet en architectuur
Bosselaar Zuid grenst aan de mooie bestaande wijk Bosselaar en ligt vlakbij het leuke centrum van Zevenbergen, tussen de Roode Vaart en de spoorlijn naar Roosendaal en Dordrecht. In Bosselaar Zuid verschijnen in totaal ca. 575 woningen. De hoofdstructuur bestaat uit een oost-westas in de vorm van een statige hoofdlaan met prachtige bomen, een noord-zuidas met brede waterpartijen en mooie groene zones aan de randen van het plan. De ontsluiting van de verschillende delen van de wijk vindt plaats via een ring van lanen, die uitkomen op de rotondes in het midden van Bosselaar Zuid.

De verkoop, verhuur en realisatie van de woningen in deelgebied 1 zal gefaseerd geschieden.
In het eerste deelgebied komen verschillende woningtypen in diverse prijsklassen, zowel koop- als huur. Er worden rijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, semibungalows en appartementen gebouwd. Ook zijn er bouwkavels beschikbaar. In totaal omvat deelgebied 1 circa 180 woningen, appartementen en kavels. Daarnaast wordt er midden in dit deel van de wijk een brede school gerealiseerd.

Deelgebied 1 van Bosselaar Zuid is ruim opgezet met veel groen, water en parkeergelegenheid. Elke plek heeft zijn eigen sfeer en karakter. U kunt er wonen aan het water, het groen, een gemoedelijk woonstraatje of een prachtige levendige laan. De variatie in woningtypen en toegepaste kleuren geven de wijk een speels karakter, maar dragen er ook aan bij dat het over vele jaren nog steeds een fraaie plek is om te wonen. Het is bovendien een kindvriendelijke wijk. Kinderen kunnen vlakbij huis naar de basisschool, en het speelterrein bij de school is ook na schooltijd toegankelijk. Verder liggen er rondom dit deelgebied prachtige groene zones waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

De architectuur van de woningen is klassiek en elegant. Er is gekozen voor een traditionele inslag die verwijst naar authentieke panden die in Zevenbergen voorkomen. Kenmerkend hiervoor zijn onder andere de steile daken met grote overstekken en dakkapellen, de gemetselde schoorstenen, de erkers, de balkons, de raampartijen en de luifels. Er is bovendien bijzonder veel aandacht besteed aan de kleurstelling en de selectie van mooie materialen en detailleringen. Hierbij kunt u denken aan de gebakken dakpannen, de mooie bakstenen en details in het metselwerk, de terugliggende voegen, de gevelbanden, de betimmeringen, de hardhouten kozijnen en de chique voordeuren. In deelgebied 1 van Bosselaar Zuid komen meerdere royale bouwkavels voor. Deze hebben een prachtige ligging aan de oostkant van de wijk. De voorschriften die gelden voor de bouw van een woning op deze kavels bieden erg veel mogelijkheden om uw droomhuis te verwezenlijken.

Duurzaamheid en flexibiliteit
Bosselaar Zuid is een duurzame wijk. De woningen zijn erg energiezuinig en voldoen aan de hoogste eisen op dit gebied. U kunt hierin nog verder gaan door bijvoorbeeld een zonneboiler te laten plaatsen. De architectuur is tijdloos en de materialen zijn solide, zodat de woningen en de wijk decennia lang mooi zullen blijven. Daarnaast zijn er veel keuze-mogelijkheden om de woningen naar eigen wens in te delen of uit te breiden. Bij een groot aantal woningen is het bovendien mogelijk om in een aanbouw een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren.

Huurwoningen
De appartementen en diverse semibungalows in het plan Bosselaar Zuid worden verhuurd door Brabantse Waard. Een nieuwe woningcorporatie voortgekomen uit twee vertrouwde namen in de regio West-Brabant: Stichting Woningbouw Zevenbergen en Brabants Westhoek. Brabantse Waard verhuurt ca. 4.000 woningen in de gemeente Moerdijk. Voor meer informatie over de huurwoningen neemt u contact op met Brabantse Waard.

Slimmer Kopen®
Voor enkele woningen van type A1 bestaat de mogelijkheid deze te kopen met een flinke korting via de regeling Slimmer Kopen®. In de Slimmer Kopen® brochure vindt u meer informatie over dit product. Heeft u hier nog vragen over of bent u geïnteresseerd in dit product? Neemt u dan contact op met Brabantse Waard.

Omgeving
Twee onder één kap woningen type B4
Aan de noordzijde van de brede, statige hoofdlaan van Bosselaar Zuid vindt u acht tweekappers van het type B4. Dit zijn de grootste tweekappers in deelgebied 1 van Bosselaar Zuid. Het zijn fraaie huizen op ruime kavels. De woningen hebben de vorm van v...

Volledige omschrijving
Twee onder één kap woningen type B4
Aan de noordzijde van de brede, statige hoofdlaan van Bosselaar Zuid vindt u acht tweekappers van het type B4. Dit zijn de grootste tweekappers in deelgebied 1 van Bosselaar Zuid. Het zijn fraaie huizen op ruime kavels. De woningen hebben de vorm van voorname herenhuizen en een prominente ligging aan de charmante parallelweggetjes van de brede statige hoofdlaan. De woning heeft een stijlvolle kap met riante overstekken en een fraaie dakkapel. De raampartijen zijn verbonden door horizontale gevelbanden. Om de voorname en klassieke uitstraling van de woningen te versterken, is gekozen voor karakteristieke materialen en mooie detailleringen. De warme paars-genuanceerde steen en de antracietgrijze gebakken dakpannen vormen een solide basis voor de stijlvolle vormgeving. Verder worden er hardhouten kozijnen en een fraaie voordeur toegepast. Deze huizen hebben een royale voor- en achtertuin, een grote oprit en een garage (vrijstaand of vast).

Indeling
Deze woningen zijn royaal en hebben een praktische indeling. Beneden is er een grote woonkamer en een fraaie eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. De entree vindt u aan de zijkant. Naast de toegang tot de woonkamer is hier ook de trap naar boven, het toilet en ruimte voor een garderobe. De begane grond is bovendien voorzien van vloerverwarming. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde is het grootst en bestrijkt de gehele breedte van het huis. De mooie badkamer is van alle gemakken voorzien, zoals een inloopdouche, een ligbad, twee wastafels en een toilet. Via een vaste trap bereikt u de ruime zolder. Een prachtige dakkapel brengt veel licht in deze voor meerdere doeleinden geschikte ruimte.

Keuzemogelijkheden
Er zijn diverse keuzemogelijkheden met betrekking tot indelingen en aanbouwen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige erker, de situering van de keuken aan de voorzijde van de woning of een aanbouw aan de achterzijde over de gehele breedte van het huis (met of zonder bijkeuken). Op de eerste verdieping kunt u ervoor kiezen om de twee slaapkamers aan de achterzijde samen te laten voegen tot één extra grote slaapkamer. Op zolder kan ook een extra slaapvertrek gerealiseerd worden. Indien u andere wijzigingen wenst dan de standaard opties, dan denken we daar uiteraard graag in mee.

Optie levensloopbestendige uitbreiding
Voor deze tweekappers is nog een optie ontwikkeld, namelijk de 'levensloopbestendige' uitbreiding. In dit geval maakt de garage plaats voor een aanbouw met een inpandige bergruimte, een slaapkamer en een badkamer.

Share |
Meer woningen
Meer woningen