Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Groot Swanla fase 3, Zevenhuizen (ZH) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Groot Swanla fase 3, Zevenhuizen (ZH)

Type: Koop
Plaats: Zevenhuizen (ZH)
Aantal: 6
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 505.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Zevenhuizen (ZH)
Info
Groot Swanla is een nieuwe wijk in Zevenhuizen. De afgelopen jaren zijn er al ongeveer 200 woningen gerealiseerd. De kwaliteit van de architectuur en de ruime, kindvriendelijke wijkopzet vertaalt zich in volop woonplezier bij de nieuwe bewoners. Ook u kunt dit ervaren! In Groot Swanla kunt u vanaf de aller...

Volledige omschrijving
Groot Swanla is een nieuwe wijk in Zevenhuizen. De afgelopen jaren zijn er al ongeveer 200 woningen gerealiseerd. De kwaliteit van de architectuur en de ruime, kindvriendelijke wijkopzet vertaalt zich in volop woonplezier bij de nieuwe bewoners. Ook u kunt dit ervaren! In Groot Swanla kunt u vanaf de allereerste dag veilig wonen en genieten, en woont u niet jarenlang op een bouwplaats. De volgende en tevens laatste fase bestaat uit ongeveer 25 luxe woningen; variërend van twee-onder-één-kap woningen tot vrijstaande huizen op ruime kavels.
De twee-onder-één-kap woningen worden uitgevoerd in twee typen die beide aanpasbaar en uit te breiden zijn aan uw persoonlijke wensen. Ook de kavelbreedte is flexibel; een extra grote tuin of zijpad naast de garage voor de liefhebbers van ruimte. Als u liever een kleinere en betaalbare kavel wilt, dan kan dit ook.
Bij de vrijstaande woonhuizen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Hier woont u aan het einde van de Knibbelweg en ervaart u volop ruimte en natuur in de weide omgeving.

Omgeving


- kavel van 458 m2
- inhoud woning 512 m3
- woonoppervlakte 142 m2 (exclusief garage)
- half vrijstaande garage
- aantal slaapkamers 4 tot 6
- badkamer met bad, douchehoek, wastafel en vrijhangend toilet

De koopsom van de vrijstaande woningen is exclusief le...

Volledige omschrijving


- kavel van 458 m2
- inhoud woning 512 m3
- woonoppervlakte 142 m2 (exclusief garage)
- half vrijstaande garage
- aantal slaapkamers 4 tot 6
- badkamer met bad, douchehoek, wastafel en vrijhangend toilet

De koopsom van de vrijstaande woningen is exclusief leges en aansluitkosten nutsvoorzieningen. De genoemde koopsom is een indicatie van het getoonde woningtype op deze kavel. In overleg met Knaap Maatwoningen B.V. stemt u het uiteindelijke woningtype af. 
                                                                             

Share |
Meer woningen
Meer woningen