Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Zoetermeer Juweel fase 1 en 2, Zoetermeer Powered by Niki
Nieuwbouw:
Zoetermeer Juweel fase 1 en 2, Zoetermeer

Type: Koop
Plaats: Zoetermeer
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 610.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Zoetermeer
Info
In de Zoetermeerse wijk Rokkeveen worden tussen de Berkelseweg en de Sieraadlaan 71 grondgebonden nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Het aanbod bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De verschillende woningtypes onderscheiden zich door de rijke architectuur. Vanaf de Sier...

Volledige omschrijving
In de Zoetermeerse wijk Rokkeveen worden tussen de Berkelseweg en de Sieraadlaan 71 grondgebonden nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Het aanbod bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De verschillende woningtypes onderscheiden zich door de rijke architectuur. Vanaf de Sieraadlaan wordt een nieuwe aansluiting gerealiseerd die toegang geeft tot de nieuwe buurt. Aan de Berkelseweg verrijst een nieuwe lint bebouwing bestaande uit 13 zeer royale en unieke woningen.

Omgeving
Begane grond 
Ben je op zoek naar een ruime, lichte tweeonder-één-kapwoning? Dan is deze ideaal voor jou. Je parkeert je auto op eigen erf en loopt hier vandaan zo naar je achtertuin. Mede door de openslaande deuren in jewoonkamer geeft deze prachtige woning je een zeer ruimtelijk gev...

Volledige omschrijving
Begane grond 
Ben je op zoek naar een ruime, lichte tweeonder-één-kapwoning? Dan is deze ideaal voor jou. Je parkeert je auto op eigen erf en loopt hier vandaan zo naar je achtertuin. Mede door de openslaande deuren in jewoonkamer geeft deze prachtige woning je een zeer ruimtelijk gevoel.  

Eerste verdieping 
Via de trapopgang bereik je de drie slaapkamers en de badkamer. De schuine kap, die al op de eerste verdieping begint, geeft deze slaapkamers een sfeervol en warm gevoel. De badkamer is groot genoeg voor het heerlijke bad. Het toilet is in een aparte ruimte geplaatst: wel zo makkelijk!  

Tweede verdieping 
Via de trap op de eerste verdieping kom je op de ruime, lichte zolder met separate techniekruimte. De zolder biedt mogelijkheid tot het creëren van twee extra kamers: ideaal wanneer je een werkkamer en een extra slaapkamer wenst.

Share |
Meer woningen
Meer woningen