Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Nieuwe Tuinderij Oost - Fase 1, Zuidoostbeemster Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Nieuwe Tuinderij Oost - Fase 1, Zuidoostbeemster

Type: Koop
Plaats: Zuidoostbeemster
Aantal: 5
Soort: Rijwoning
Prijs: € 315.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Zuidoostbeemster
Info
Wonen in De Nieuwe Tuinderij Oost

De Nieuwe Tuinderij Oost ligt aan de andere kant van de Purmerenderweg en wordt een volledig gasloze wijk. Er komen in deze nieuwe wijk circa 300 nieuwbouwwoningen, waarvan de eerste fase van 81 woningen begin 2019 in verkoop gaat. Wonen in De N...

Volledige omschrijving
Wonen in De Nieuwe Tuinderij Oost

De Nieuwe Tuinderij Oost ligt aan de andere kant van de Purmerenderweg en wordt een volledig gasloze wijk. Er komen in deze nieuwe wijk circa 300 nieuwbouwwoningen, waarvan de eerste fase van 81 woningen begin 2019 in verkoop gaat. Wonen in De Nieuwe Tuinderij-Oost is nieuw wonen in een rustige, kindvriendelijke groene omgeving vlak bij Purmerend. Dus alle voorzieningen heb je in de buurt. 

Je voelt je thuis in Oost

De Nieuwe Tuinderij Oost wordt kleinschalig, overzichtelijk en gezellig dorps. Een buurt waar je elkaar makkelijk kunt ontmoeten en waar je rustig over straat kunt. Waar de kinderen nog heerlijk veilig kunnen spelen terwijl hun ouders even lekker op een bankje zitten om van de zon te genieten. Dorps en landelijk wonen in de De Nieuwe Tuinderij Oost wordt echt ouderwets genieten. Maar dan wel met het comfort van nu.

Omgeving
In De Nieuwe Tuinderij-Oost komen in totaal 5 tussenwoningen in het aanbod. Deze woningen hebben, net als de tussenwoningen XL een breedte van 5,4m. Het verschil zit-em in de diepte. De woningoppervlakte van deze woningen is met circa 109 m2 ongeveer 10 m2 kleiner. Ook staan deze woningen op een kleiner ka...

Volledige omschrijving
In De Nieuwe Tuinderij-Oost komen in totaal 5 tussenwoningen in het aanbod. Deze woningen hebben, net als de tussenwoningen XL een breedte van 5,4m. Het verschil zit-em in de diepte. De woningoppervlakte van deze woningen is met circa 109 m2 ongeveer 10 m2 kleiner. Ook staan deze woningen op een kleiner kavel van circa 116 m2 en hebben hun achtertuin op het het noord-westen. Dat scheelt natuurlijk wel weer in de prijs!

Share |
Meer woningen
Meer woningen