Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Mooi Werkeren fase 1, Zwolle Powered by Niki
Nieuwbouw:
Mooi Werkeren fase 1, Zwolle

Type: Koop
Plaats: Zwolle
Aantal: 14
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 255.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Zwolle
Info
Een uniek stukje Stadshagen 
Het buurtschap MooiWerkeren vult de inmiddels grotendeels gerealiseerde wijk Werkeren op een unieke manier aan. Gesitueerd in de nieuwste woonwijk van de historische en gezellige stad Zwolle. Het buurtschap is omgeven door vele voorzieningen: winkels voor ...

Volledige omschrijving
Een uniek stukje Stadshagen 
Het buurtschap MooiWerkeren vult de inmiddels grotendeels gerealiseerde wijk Werkeren op een unieke manier aan. Gesitueerd in de nieuwste woonwijk van de historische en gezellige stad Zwolle. Het buurtschap is omgeven door vele voorzieningen: winkels voor dagelijkse boodschappen, scholen voor de kinderen, diverse sportfaciliteiten en een breed scala aan recreatieve mogelijkheden voor jong en oud. En dat op loop- en fietsafstand van je nieuwe woning.  

Buurtschap MooiWerkeren is echt anders!
Een grote diversiteit aan woningen zijn in een losse setting bij elkaar geplaatst, zodat er veel ruimte overblijft voor openbaar groen en gezellige hofjes. Ook de kinderen kunnen daardoor op een veilige manier buiten spelen. Geen recht toe, recht aan, maar de informele en toegankelijke sfeer van een dorp.  Ook de tuinafscheidingen met fraai vormgegeven hagen en de ‘Delftse stoepen’ dragen bij aan deze uitstraling.

Het gevelbeeld in het buurtschap verwijst naar de ingetogen, maar optimistische architectuur uit de jaren ’50. Ranke dakoverstekken met zichtbare klossen, zijn zorgvuldig gedetailleerd. Oude looks in een nieuw jasje, want de woningen zijn gemaakt met de modernste duurzame materialen. Ze worden daarnaast in verschillende tinten uitgevoerd. Het metselwerk in herfstkleuren wordt steekt mooi af tegen het frisse, wit-gekeimde gevelvlakken. Het contrast met de in donker hout uitgevoerde bergingen, is karakteristiek voor de woningen. MooiWerkeren maakt indruk. 

Het dorpse karakter van MooiWerkeren wordt versterkt door een verscheidenheid aan woningtypen. Aan het informele pleintje centraal in de buur liggen twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Verderop maken verandawoningen een rustieke overgang naar de meanderende straat, waar je de buurt binnen komt. Binnen dit buurtschap van Stadshagen is werkelijk altijd wel een woning die bij jou past. Hieronder vind je meer informatie per woningtypen. Aan jou de keuze.

Omgeving
De Laanwoningen zijn statige eengezinswoningen gelegen langs de Nijenhuislaan en het hart van MooiWerkeren met diepe achtertuinen van 11 tot wel 18 meter(!). Aan de voorzijde van de woning worden zogenaamde ‘Delftse stoepen’ met een fraaie haag gescheiden van het privédomein. De gevels van de verschillende...

Volledige omschrijving
De Laanwoningen zijn statige eengezinswoningen gelegen langs de Nijenhuislaan en het hart van MooiWerkeren met diepe achtertuinen van 11 tot wel 18 meter(!). Aan de voorzijde van de woning worden zogenaamde ‘Delftse stoepen’ met een fraaie haag gescheiden van het privédomein. De gevels van de verschillende woningen verschillen. Met mooi metselwerk in diverse kleuren en verbijzonderingen door wit keimwerk, ontstaat een dorps karakter.  Op de begane grond heb je de beschikking over een ruime woonkamer met een keuken. Bouwnummer 1 is voorzien van een fraaie uitbouw, waardoor een zeer ruime eetkeuken ontstaat. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. Daarnaast kun je als toekomstige bewoner de zolderverdieping vrij indelen. Voor de auto is ruimte gemaakt langs de weg en in de nette parkeerkoffers. Bij bouwnummer 48 kun je de auto direct naast de woning parkeren, voor de garage die erbij hoort. Bouwnummer 27 heeft een uitzonderlijk grote kavel van circa 230 m2.

Share |
Meer woningen
Meer woningen