Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Saksen Weimar, Arnhem
Nieuwbouw:
Saksen Weimar, Arnhem

Type: Huur
Plaats: Arnhem
Aantal: 126
Soort: Appartement
Prijs: € 600 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Gelderland | Arnhem
Info

In Saksen Weimar gaat het om meer dan alleen het huis. Het is een totaalbeleving van woon- en leefcomfort, karakteristiek voor Arnhem-Noord. In en rondom de voormalige Saksen Weimar kazerne in Arnhem verrijst straks een landschap met maximaal 450woningen, appartementen, woon-/we...

Volledige omschrijving

In Saksen Weimar gaat het om meer dan alleen het huis. Het is een totaalbeleving van woon- en leefcomfort, karakteristiek voor Arnhem-Noord. In en rondom de voormalige Saksen Weimar kazerne in Arnhem verrijst straks een landschap met maximaal 450woningen, appartementen, woon-/werk appartementen en kleinschalige bedrijvigheid. Het terrein kent een verval van tien meter. In de helling worden plateaus gegraven, zodat er woonterrassen op het zuiden ontstaan. We noemen dit wonen op 'De Groene Treden'. Op 'De Groene Treden' komen koopwoningen en koopappartementen. Saksen Weimar wordt in verschillende fases ontwikkeld en gebouwd.

 

In de monumentale logiesgebouwen komen ca. 54 appartementen met werkruimte. Deze worden verhuurd . Hiernaast komen er rondom de oude kazerne 72 nieuwbouw huurappartementen bestaande uit 3- en 4-kamerappartementen. De appartementen krijgen een oppervlakte van ca. 80m²/100m².

 

 

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen