Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Korrezoom - Professorenbuurt -, Groningen
Nieuwbouw:
Korrezoom - Professorenbuurt -, Groningen

Type: Huur
Plaats: Groningen
Aantal: 101
Soort:
Prijs: € 790 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Groningen | Groningen
Info

Gezinswoningen
Het woonoppervlak van de eengezinswoningen is ongeveer 130 m². De woningen grenzen aan een ecologische zone en het binnenterrein van de Korrezoom. Beneden bevindt zich de woonkamer met keuken op split level en een terras met uitzicht op een ecologische (groene) zone. E...

Volledige omschrijving

Gezinswoningen
Het woonoppervlak van de eengezinswoningen is ongeveer 130 m². De woningen grenzen aan een ecologische zone en het binnenterrein van de Korrezoom. Beneden bevindt zich de woonkamer met keuken op split level en een terras met uitzicht op een ecologische (groene) zone. Er zijn vier slaapkamers waarvan één met een royal dakterras aan de groenstrook. De woningen worden voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur. Daarnaast worden de wanden afgewerkt, kortom u kunt er zo in! Alle woningen hebben een eigen berging en parkeerplaats in de half open kelder.

 

Appartementen
In de Korrezoom vindt u ruime en lichte appartementen met twee slaapkamers, een royale woonkamer en één of meerdere ruime balkons tot 20 m². De appartementen hebben een woonoppervlak van ongeveer 100 m². De appartementen worden voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en de wanden worden voorzien van wandafwerking. Kortom u kunt er zo in! De appartementen beschikken over een eigen berging en parkeerplaats.

Omgeving

Vanaf de Korrezoom is alles binnen handbereik. Vlakbij bevinden zich verschillende scholen, van basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot vervolgonderwijs. Ook het winkelaanbod is ruim aanwezig en bovendien zeer divers. Op een fietsafstand van enkele minuten liggen twee winkelpleinen, aan het Flor...

Volledige omschrijving

Vanaf de Korrezoom is alles binnen handbereik. Vlakbij bevinden zich verschillende scholen, van basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot vervolgonderwijs. Ook het winkelaanbod is ruim aanwezig en bovendien zeer divers. Op een fietsafstand van enkele minuten liggen twee winkelpleinen, aan het Floresplein en aan de Kop van de Korreweg. Ook het centrum is vlakbij; via de Korreweg en de Nw. Ebbingestraat fietst u in zeven minuten naar de Grote Markt.
Voor de sportievelingen is Sportcentrum Kardinge in 10 minuten fietsen bereikbaar. Nog dichterbij huis is en fitnesscentrum in de wijk aan de Antillenstraat.

Mocht u gebruik willen maken van het openbaar vervoer: er is een bushalte aan de Korreweg. Hiervandaan kunt u met lijn 1 o.a. naar het Centraal Station of naar het Station Noord.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen