Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Ursulinenpark, Kerkrade
Nieuwbouw:
Ursulinenpark, Kerkrade

Type: Huur
Plaats: Kerkrade
Aantal: 24
Soort: Appartement
Prijs: € 0 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Limburg | Kerkrade
Info

Gelegen op de plek waar tot 2003 een klooster stond, ademt Ursulinenpark nog steeds de serene sfeer die het vrome leven omhult. De 36 appartementen in het Kerkraadse Ursulinenpark zijn verdeeld over twee bouwvolumes die samen één fraai en eigentijds geheel vormen. Met zowel koop- als huura...

Volledige omschrijving

Gelegen op de plek waar tot 2003 een klooster stond, ademt Ursulinenpark nog steeds de serene sfeer die het vrome leven omhult. De 36 appartementen in het Kerkraadse Ursulinenpark zijn verdeeld over twee bouwvolumes die samen één fraai en eigentijds geheel vormen. Met zowel koop- als huurappartementen in diverse prijsklassen, appelleren de maar liefst veertien verschillende typen appartementen aan uiteenlopende woonwensen. Starters, gezinnen en senioren zien hier hun woondroom in vervulling gaan.

 

De appartementen hebben een badkamer met wastafel, douche en/of ligbad, en een optioneel tweede toilet. De woonkamers met (half)open woonkeuken variëren van comfortabeld tot royaal en bieden toegang tot een zonnig balkon. De woningen beschikken verder over twee of drie slaapkamers en een handige binnenberging.



Omgeving

Gelegen tussen Parkstad Limburg en de Duitse grens, heeft het veelzijdige Kerkrade van alles te bieden. Een rijke historie, fraaie natuur en tal van attracties en recreatiemogelijkheden. Tot de sprekende voorbeelden hiervan behoren respectievelijk de abdij Rolduc, de wandelgebieden Berenbos en Carisborg...

Volledige omschrijving

Gelegen tussen Parkstad Limburg en de Duitse grens, heeft het veelzijdige Kerkrade van alles te bieden. Een rijke historie, fraaie natuur en tal van attracties en recreatiemogelijkheden. Tot de sprekende voorbeelden hiervan behoren respectievelijk de abdij Rolduc, de wandelgebieden Berenbos en Carisborg, en dierentuin GaiaPark. Kerkrade staat bovendien vierjaarlijks in de internationale spotlights als gastheer van het Wereldmuziekconcours. Met vijftigduizend inwoners heeft de sfeervolle stad alle voorzieningen binnen haar grenzen, terwijl steden als Heerlen, Maastricht en het Duitse Aken binnen handbereik liggen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen