Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:t Kleitremke Brachterweg, Tegelen
Nieuwbouw:
t Kleitremke Brachterweg, Tegelen

Type: Huur
Plaats: Tegelen
Aantal: 18
Soort: Appartement
Prijs: € 570 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Limburg | Tegelen
Info
Afbeeldingen

Op het terrein aan de Brachterweg in de wijk Op de Heide Boven stonden voorheen 28 appartementen. Deze woningen zijn in 2008 gesloopt omdat ze niet meer voldeden aan de eisen van deze tijd. Op deze plek worden 18 appartementen gebouwd in de betaalbare huur.

Omgeving
 • In totaal staan er 1765 woningen en zijn er 4280 mensen woonachtig in de wijk Op de Heide. Antares verhuurt 525 woningen in deze wijk. De eerste huizen dateren uit de jaren 50. In de jaren ’70 en ‘80 werden de meeste huizen in deze wijk gebouwd. In de jaren ‘9...

  Volledige omschrijving
 • In totaal staan er 1765 woningen en zijn er 4280 mensen woonachtig in de wijk Op de Heide. Antares verhuurt 525 woningen in deze wijk. De eerste huizen dateren uit de jaren 50. In de jaren ’70 en ‘80 werden de meeste huizen in deze wijk gebouwd. In de jaren ‘90 zijn er nog enkele huizen bijgebouwd door Antares. Momenteel wonen er ongeveer 1.800 mensen in Op de Heide Boven. De helft van de bewoners is ouder dan 45 jaar en de gemiddelde gezinsgrootte is 2,3 personen. 

   

 • Beschrijving Wijk

   

  Op de Heide Boven is gelegen op een hoog plateau en grenst aan een bos- en recreatiegebied. De wijk maakt door de ligging en de inrichting een groene indruk. De wijk stamt uit de jaren vijftig en zestig en was de eerste naoorlogse uitbreidingswijk van Tegelen. Door de ligging zijn de meeste voorzieningen niet direct binnen handbereik. Hiervoor moet men het centrum bezoeken. 

   

 • Voorzieningsniveau wijk

   

  De wijk kent door haar aparte ligging een redelijk isolement. De meeste voorzieningen zijn dan ook te vinden in het centrum van Tegelen. Het is echter niet zo dat er helemaal geen voorzieningen aanwezig zijn. 
  Er is een basisschool, supermarkt en een klein winkelcentrum gevestigd. Door de ligging dicht bij het bosgebied is dit één van de groenste wijken van de gemeente Venlo. Binnen enkele minuten is men per voet zo het bos ingewandeld

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen