Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Sterrenberg fase I, Zeist
Nieuwbouw:
Sterrenberg fase I, Zeist

Type: Huur
Plaats: Zeist
Aantal: 12
Soort: Geschakeld
Prijs: € 720 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Utrecht | Zeist
Info

Planetenlaan 88 – 110, Huis ter Heide (gemeente Zeist)

12 maissonnettes te huur

De verhuur van twaalf moderne vrije sector huurmaisonnettes in het project Sterrenberg in Huis ter Heide (gemeente Zeist) is gestart.

 

De wonin...

Volledige omschrijving

Planetenlaan 88 – 110, Huis ter Heide (gemeente Zeist)

12 maissonnettes te huur

De verhuur van twaalf moderne vrije sector huurmaisonnettes in het project Sterrenberg in Huis ter Heide (gemeente Zeist) is gestart.

 

De woningen

De bijzondere, gele handgebakken gevelsteen van de woningen zorgt voor een zonnige uitstraling. De 12 maisonnettewoningen vormen samen een kleinschalig woongebouw, dat er aan de buitenkant uitziet als een vriendelijke rij eengezinswoningen. In totaal zijn er 6 bovenwoningen en 6 benedenwoningen te huur.

Alle woningen hebben een inpandige berging met aansluitingen voor een wasmachine en een opstelplaats voor een wasdroger. Aan de achterkant van het woongebouw is een afgesloten, overdekte parkeerplaats voor de auto’s van bewoners.

 

Zes benedenwoningen

De benedenwoningen hebben een oppervlakte van circa 76 m² en zijn te huur vanaf  € 720,- (prijspeil 1 juli 2012), inclusief parkeerplaats. De servicekosten bedragen circa € 30,- per maand.

Het appartement ligt op de begane grond en de 1e verdieping. Vanaf de straat heeft u uw eigen entree. Via de hal bereikt u de lichte woonkamer met open keuken en dubbele deuren naar buiten. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Via de trap komt u op de eerste verdieping met twee ruime slaapkamers en een badkamer.

 

Zes bovenwoningen

De bovenwoningen zijn circa 88 m² groot en zijn te huur vanaf € 810 (prijspeil 1 juli 2012), inclusief parkeerplaats. De servicekosten bedragen circa € 30,- per maand. Via de gemeenschappelijke entree en de trap komt u op de eerste verdieping bij uw appartement. Deze appartementen hebben vanuit de woonkamer openslaande deuren naar het ruime dakterras (ruim 30 m²) dat op het zuidwesten ligt. De luxe open keuken is voorzien van inbouwapparartuur. Op de tweede verdieping is naast de twee ruime slaapkamers en een badkamer een ruime overloop met diverse mogelijkheden. Door de extra verdiepingshoogte heeft de 2e verdieping een sfeervolle en speelse uitstraling.

 

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor één van deze woningen dient u te voldoen aan de inkomenseis. Het bruto jaarinkomen van een alleenverdiener moet minimaal 50 keer de maandhuur inclusief servicekosten bedragen. Het inkomen van tweeverdieners moet minimaal 65 keer de bruto maandhuur bedragen. 

 

Omgeving

De omgeving

Sterrenberg ligt op tien autominuten van Zeist en op tien fietsminuten van Soesterberg. U woont er heerlijk vrij met het bos is naast de deur. De wijk heeft een kinderdagverblijf en een kinderboerderij met lunchcafé. Verspreid in Sterrenberg vindt u Abrona, een zorginst...

Volledige omschrijving

De omgeving

Sterrenberg ligt op tien autominuten van Zeist en op tien fietsminuten van Soesterberg. U woont er heerlijk vrij met het bos is naast de deur. De wijk heeft een kinderdagverblijf en een kinderboerderij met lunchcafé. Verspreid in Sterrenberg vindt u Abrona, een zorginstelling die zelfstandige woonruimte biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. De bouw van Sterrenberg is volop aan de gang. In totaal komen er 400 nieuwe woningen, zowel koop- als huurwoningen in diverse prijsklassen. De wijk krijgt dus een heel gevarieerd karakter. Deelgebied De Hoven ligt bij het centrale plein met alle voorzieningen van Sterrenberg.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen