Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:BellaHove, Zoetermeer
Nieuwbouw:
BellaHove, Zoetermeer

Type: Huur
Plaats: Zoetermeer
Aantal: 18
Soort: Appartement
Prijs: € 735 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Zuid-Holland | Zoetermeer
Info

De vrije sector huurappartementen bestaan uit drie- en vierkamerwoningen met een gemiddeld vloeroppervlak van 85 m2. Ze beschikken over een ruime woonkamer met standaard een luxe ingerichte keuken, voorzien van inbouwapparatuur, twee of drie slaapkamers, een luxe badkamer voorzien van douche, ligbad en ...

Volledige omschrijving

De vrije sector huurappartementen bestaan uit drie- en vierkamerwoningen met een gemiddeld vloeroppervlak van 85 m2. Ze beschikken over een ruime woonkamer met standaard een luxe ingerichte keuken, voorzien van inbouwapparatuur, twee of drie slaapkamers, een luxe badkamer voorzien van douche, ligbad en wastafel en tevens een ruime inpandige berging.  
 

Omgeving

Aan de noordwestelijke rand van Zoetermeer ligt de wijk BuytenweghDe Leyens. Het is een heerlijk rustige woonwijk met vee...

Volledige omschrijving

Aan de noordwestelijke rand van Zoetermeer ligt de wijk BuytenweghDe Leyens. Het is een heerlijk rustige woonwijk met veel groengebieden zoals het Buytenpark en de Meerpolder. De wijk heeft eigen winkelvoorzieningen, maar ook het Stadshart van Zoetermeer ligt op fietsafstand.


 

Aan de Jacobus Bellamyhove, waar voorheen het oude hoofdkantoor van het Horeca Branche Instituut (HBI) stond, wordt het appartementencomplex BellaHove gerealiseerd met zowel huur- als koopappartementen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen