Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Mijn eigen woonidee - Type E, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Mijn eigen woonidee - Type E, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 1
Soort: Rijwoning
Prijs: € 247.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
Het plan “Mijn Eigen Woonidee” is prachtig gelegen in het Homeruskwartier in het noordoostelijke gedeelte van Almere - Poort direct tegen het bosachtig groengebied van het Pampushout. Het Almeerderstrand en het Cascadepark liggen op loopafstand.
 
 

Omgeving
Type: riante halfvrijstaande wonigen

Op een fantastische locatie, langs de lanen van het plan "Mijn Eigen Woonidee" worden riante vrijstaande- en halfvrijstaande woningen met garage gerealiseerd. Kiest u voor de lanen, dan kiest u voor de ruimte en het uitzicht die het openbare groen b...

Volledige omschrijving
Type: riante halfvrijstaande wonigen

Op een fantastische locatie, langs de lanen van het plan "Mijn Eigen Woonidee" worden riante vrijstaande- en halfvrijstaande woningen met garage gerealiseerd. Kiest u voor de lanen, dan kiest u voor de ruimte en het uitzicht die het openbare groen biedt.

De royale woningen met een inhoud van maar liefst 650 m3 zijn voorzien van hoge raampartijen. Deze zorgen niet alleen voor veel licht in de woning, maar ook dat u optimaal van het uitzicht kunt genieten.

De architect heeft talrijke opties mee ontworpen. Wenst u een kantoor op de begane grond, een woonkeuken, een vergroting van uw woonkamer of extra slaapkamers? U vindt het in het plan "MijnEigenWoonidee".

Indeling:
Begane grond:
Hal, toilet, royale woonkamer met open keuken. Terrasdeur met toegang tot de heerlijke diepe tuin Ruime garage, bereikbaar vanuit de hal. Mogelijkheid voor een extra kantoor/werkruimte op de begane grond.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, inloopkast, volledig ingerichte badkamer met ligbad, separate douchehoek, wastafel en vrij hangend closet.

2e verdieping:
Vaste trap naar multifunctionele ruimte, met mogelijkheid voor extra slaapkamers.

Kavels: vanaf 236 m2 tot 300 m2

Share |
Meer woningen
Meer woningen