Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Den Doorn - fase A -, Almkerk
Nieuwbouw:
Den Doorn - fase A -, Almkerk

Type: Koop
Plaats: Almkerk
Aantal: 10
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 319.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Almkerk
Info
Afbeeldingen

In Almkerk wordt de komende jaren aan de westkant, bij de sportvelden, gewerkt aan een nieuwe wijk: Den Doorn. In verschillende fasen worden vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, hoek- en rijwoningen en appartementen gerealiseerd, totaal zo’n 130 woningen. Liefde voor de ...

Volledige omschrijving

In Almkerk wordt de komende jaren aan de westkant, bij de sportvelden, gewerkt aan een nieuwe wijk: Den Doorn. In verschillende fasen worden vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, hoek- en rijwoningen en appartementen gerealiseerd, totaal zo’n 130 woningen. Liefde voor de natuur is een belangrijk aspect in de nieuwe woonwijk Den Doorn. Prachtig gelegen aan de Alm, verzekeren de Woonmatch woningen met hun uitzicht op de polder een geweldige woonervaring.

 

Fase A wordt een mix van koopwoningen.

Langs de Alm is ruimte voor circa 10 vrijstaande woningen. De woningen worden ontworpen volgens de Almkerkse stijl van architect Frank Ruiter.

Omgeving

Door de centrale ligging heeft Almkerk een (bescheiden) verzorgende functie voor de omgeving. Almkerk kent ruime sportvoorzieningen en is een trekpleister voor de jeugd. Verder zijn er ouderenzorg en maatschappelijke voorzieningen beschikbaar. Er wonen ongeveer 3600 mensen.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen