Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Villapark Burggooi Landelijk, Alphen aan den Rijn Powered by Niki
Nieuwbouw:
Villapark Burggooi Landelijk, Alphen aan den Rijn

Type: Koop
Plaats: Alphen aan den Rijn
Aantal: 2
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 665.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Landelijk Tussen land en stad 
Woningontwerpen die de sfeer uitademen van woonboerderijen en landhuizen. Een ruime opzet van de wijk met veel water en groen. Een unieke ligging aan de rand van het polderlandschap van het Groene Hart. In deelgebied Landelijk i...

Volledige omschrijving
Landelijk Tussen land en stad 
Woningontwerpen die de sfeer uitademen van woonboerderijen en landhuizen. Een ruime opzet van de wijk met veel water en groen. Een unieke ligging aan de rand van het polderlandschap van het Groene Hart. In deelgebied Landelijk in Villapark Burggooi gaat het om verbondenheid met de natuur. In deze bijzondere woonwijk komen  vrijstaande villa’s en twee-onder-een-kapwoningen op voor randstedelijke begrippen royale kavels. In het 4e kwartaal van 2005 start de verkoop van de 1e fase.

Riante vrijstaande villa’s en  ruime twee-onder-een-kapwoningen Landelijk is het meest zuidelijk gelegen deelgebied van Villapark Burggooi. Een grote, grillige waterpartij met een brede parkstrook begrenzen het deelgebied en markeren de overgang van het villapark naar het achterliggende polderlandschap. In het eerste deelplan van deelgebied Landelijk worden  riante vrijstaande villa’s in drie varianten en ruime twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De villa’s en twee-onder-een-kapwoningen wisselen elkaar af, waardoor een afwisselend straatbeeld ontstaat.
 
Op de begane grond beschikken de woningen over een royale living met één of twee paar openslaande deuren naar de tuin en een halfopen keuken. Bij de vrijstaande villa’s kan o.a. gekozen worden voor een aanbouw bij de entree of voor een aanbouw bij de woonkamer. De vrijstaande villa’s beschikken over vijf tot zes slaapkamers en de twee-onder-een-kapwoningen hebben vier slaapkamers. 
Kenmerkend voor de door Architectenburo Atelier 3 Projekten ontworpen woningen zijn de grote, tot en met de tweede verdieping doorlopende zadeldaken. Een deel van de woningen heeft een pannen dakbedekking en een deel van de woningen heeft een rieten dakbedekking. De gevels bestaan gedeeltelijk uit rode bakstenen en zijn gedeeltelijk met hout afgetimmerd. Het geheel heeft een landelijke uitstraling.


Omgeving
Heeft u behoefte aan veel ruimte? Dan is deze riante vrijstaande villa echt iets voor u. Een uitbouw aan de woonkamer geeft u extra veel bewegingsruimte op de begane grond en de eerste verdieping.  Op de begane grond bevindt zich de royale woonkamer met halfopen keuken. Door de uitbouw aan de...

Volledige omschrijving
Heeft u behoefte aan veel ruimte? Dan is deze riante vrijstaande villa echt iets voor u. Een uitbouw aan de woonkamer geeft u extra veel bewegingsruimte op de begane grond en de eerste verdieping.  Op de begane grond bevindt zich de royale woonkamer met halfopen keuken. Door de uitbouw aan de woonkamer kunt u bijvoorbeeld een extra zithoek creëren. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers van circa 17,5 , 11,5 en 10,5 m2, een compleet ingerichte badkamer en een apart tweede toilet.  De zolderverdieping bestaat uit een ruime vrij indeelbare ruimte met de mogelijkheid om bijvoorbeeld een extra slaap- en studeerkamer te creëren.
Koopsom vanaf € 520.000,- v.o.n.

Share |
Meer woningen
Meer woningen