Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Amstelkwartier, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Amstelkwartier, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 4
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 890.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Het Amstelkwartier wordt een stedelijke woonwijk op een schitterende locatie aan de Amstel. De eerste fase is al in aanbouw. Hier is plaats voor bijna vierduizend woningen, voorzieningen, winkels, bedrijven en een klimaatneutraal hotel. Het Amstelkwartier wordt een van de nieuwe verrassingen van Amsterdam:...

Volledige omschrijving
Het Amstelkwartier wordt een stedelijke woonwijk op een schitterende locatie aan de Amstel. De eerste fase is al in aanbouw. Hier is plaats voor bijna vierduizend woningen, voorzieningen, winkels, bedrijven en een klimaatneutraal hotel. Het Amstelkwartier wordt een van de nieuwe verrassingen van Amsterdam: aan de brede bocht in de Amstel ligt straks een woonwijk op de grens van het centrum en het groene hart. Een wijk die een brug slaat tussen Zuid en de Watergraafsmeer. Waar kinderen kunnen spelen in een park en volwassenen van alle leeftijden aanleggen in de jachthaven of een duik nemen in het drijvende zwembad. Het Amstelkwartier wordt een grootstedelijk gebied voor alle moderne Amsterdammers die in de stad willen blijven, maar wel behoefte hebben aan ruimte en groen. Waar je alle vormen van vervoer en voorzieningen in de buurt vindt en de stad nooit ver is, net als het water en het groen. Wonen en leven in het Amstelkwartier: een verademing aan de Amstel!

Omgeving
Wonen met uitzicht op de Amstel! Blok C1 maximaal 2808 m2 bvo, C2 en C3 maximaal 1020 m2 bvo. C4 maximaal 2407 m2 bvo. 40% van het bruto vloeroppervlak mag gebruikt worden voor praktijk of vrije beroepsoefening.

Share |
Meer woningen
Meer woningen